Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 51
Huuraccommodaties: 128
Kampeerterrein: 3 ha

Camping La Pergola

Camping La Pergola in Saintes-Marie-de-la-Mer is een kindvriendelijke camping aan de Middellandse zee met veel faciliteiten in de Pyrénées-Orientales. De camping met zwembad en kinderbad ligt op 300 meter van de zee en heeft uitzicht op de Franse Pyreneeën. De kleinschalige camping in Sainte-Marie ligt in het departement Pyrénées-Orientales, tussen Barcarès en Canet in de Languedoc-Roussillon, vlakbij Argelès-sur-Mer en Perpignan. U heeft de beschikking over een bar, restaurant, winkel en entertainment voor jong en oud. De camping biedt kampeerplaatsen en verhuurt stacaravans.

Kamperen in Languedoc-Roussillon

Gebruik camping La Pergola als uitvalsbasis om de regio Languedoc-Rousillon en het departement van Pyrénées-Orientales te ontdekken. Het 3 km lange zandstrand strekt zich uit van de haven van Sainte-Marie, aan de monding van de Agly, tot aan Canigou. Een uitzonderlijke omgeving om uw vakantie door te brengen met uw vrienden of gezin. Een prachtige omgeving met Katharen kastelen, Romeinse abdijen en charmante dopjes zoals Collioure, Castlenou en Canigou. De Pyrénées-Orientales is uitstekend voor culturele uitstapjes, wandelingen in de natuur, sportieve activiteiten, de gastronomie, het strand, prachtige natuur en nog veel meer activiteiten voor jong en oud.

We hebben de beste opties voor Camping La Pergola voor je op een rijtje gezet:

Camping La Pergola

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Sainte-Marie-la-Mer

21 Avenue Frédéric Mistral, 66470 Saintes-Marie-de-la-Mer

0033 (0)2 51 20 41 94
Engels, Frans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.