Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 19
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 650 m

Camping Les Acacias

Camping Les Acacias in Anould is een familiecamping in een natuurpark in de Vogezen in het hart van de Lorraine-Alsace. De camping is een ideaal vertrekpunt om de mooie regio te bezoeken en het gehele jaar geopend.

De kampeerplaatsen liggen verspreid op het groene kampeerterrein. Er zijn plaatsen in de zon, in de schaduw en in de halfzon, zo is er altijd een plekje van uw keuze. Ook campers zijn welkom de camping. Er is een speciaal servicepunt voor campers aanwezig. Tenten, caravans en motoren zijn ook van harte welkom op de camping. Naast traditioneel kamperen kunt u ook chalets, mobilhomes, bungalows of woonwagens huren. Er is een wasserette met wasdroger en wasmachine. Verder vindt u hier een snackbar en een bar.

U geniet in alle rust van uw vakantie op camping Les Acacias. De enige activiteit die door de camping wordt georganiseerd is een wekelijkse wijnproeverij. U kunt deze wijn direct van de wijngaarden in de buurt kopen. Er is een verwarmd zwembad op de camping en voor kinderen is er een speeltuin en een sportterrein. Zo kunt u hier voetballen, volleyballen en basketbal spelen. Ook is er een trampoline en een tafeltennistafel.

Familiecamping Les Acacias in de Lorraine

Camping Les Acacias ligt vlakbij de skipistes en een mountainbiketrail op 15 minuten van de camping. In de buurt liggen tal van wandel- en fietspaden die u langs de mooiste plekjes van de Lorraine leiden. In de nabijheid van de camping vindt u tal van meren, bergen en wijngaarden. Ook de vele kastelen en pittoreske dorpjes maken deze regio zeer aantrekkelijk.

We hebben de beste opties voor Camping Les Acacias (Vogezen) voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Acacias (Vogezen)

Frankrijk Lorraine Vogezen Anould

191 rue Léonard de Vinci, 88650 Anould

0033 (0)3 29 57 11 06
Engels, Frans
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.