Alle foto's

Welkom bij Ptit Monde

Minicamping en B&B PtitMonde in Ban-sur-Meurthe-Clefcy ligt afgelegen in de bergnatuur van de Hoge Vogezen. Verblijf op de kleine camping of in de B&B is ideaal voor outdoor-liefhebbers en absolute rustzoekers. Om de rust te garanderen is PtitMonde vanaf 16 jaar en ouder.

Minicamping en B&B Ptit Monde

Onze kleinschalige minicamping is vooral bedoeld voor tent-gangers en voor kleine campers is er ook plek. Op verschillende terreinen rondom onze B&B kan gekampeerd worden. We bieden maximaal 5 staanplaatsen waardoor rust en ruimte zijn gewaarborgd. Huisdieren zijn welkom! Speciaal voor honden hebben we een groot omheind speelveld (1,75 m hoog, 900 vierkante meter). Er is een aparte doucheruimte (2 douches), een aparte toiletruimte(2 toiletten) en een aparte afwasruimte aanwezig. Tevens is er een algemene ijskast en bieden we was-service.

Warm en ongedwongen verblijf

Voel je vrij om gebruik te maken van de faciliteiten die onze B&B biedt: tuinzitjes, tv-kamer, WIFI, minibar, huiskamer en de recreatieruimte met onder andere een piano en tafeltennis tafel. Je kunt aanschuiven bij het diner of ontbijtbuffet. Bestellen van ons eigen gebakken brood is ook mogelijk. Vuurtje stoken? Er is een centrale vuurplek aanwezig!

Rustig gelegen in de Hoge Vogezen

PtitMonde ligt afgelegen, midden in de bergnatuur van de Hoge Vogezen waardoor rust en ruimte gegarandeerd zijn. Diverse wandel-fiets en ATB-routes starten vanuit onze locatie. Daarnaast is PtitMonde centraal gelegen tussen Col de Bonhomme, de Hohneck en de meren van Xonrupt Longemer en Gérardmer: Outdoor liefhebbers en rustzoekers kunnen daar in het natuurschoon hun hart ophalen. Na gedane arbeid is het heerlijk onthaasten in onze zonnige tuin: bij de vijver, in een hangmat, op het gazon of op één van de vele zitjes onder schaduwrijke bomen. Voor een potje tafeltennis, muziek maken is er het groepsgebouw!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Minicamping en B&B PtitMonde voor je op een rij gezet:

Minicamping en B&B PtitMonde
Frankrijk Grand-Est Vogezen Ban-sur-Meurthe-Clefcy

5 Boslimpre, 88230 Ban-sur-Meurthe-Clefcy

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - half oktober

Contactformulier

Blurred map of Europe