Algemene gegevens

Staanplaatsen: 125
Huuraccommodaties: 17

Camping Les Acacias

Camping Les Acacias in Messanges is een middelgrote camping in Landes gelegen aan zee in de regio Nouvelle-Aquitaine. De camping in Zuid-Frankrijk beschikt over verschillende stacaravans, cabanes en chalets die helemaal uitgerust zijn zodat jij de perfecte vakantie hebt. Daarnaast beschikt de camping nog over verschillende grote schaduwrijke en zonnige standplaatsen. Voor de kinderen biedt camping Les Acacias een speeltuin met een schommel, glijbaan, en een klimrek. Maar ook heeft de camping een jeu-de-boules, tafeltennistafel, speelkamer, wasserette met wasmachines, een wasdroger en een strijkplank. Op de camping heb je ook de mogelijkheid je levensbehoeftes te halen zoals, brood, croissants, ijs, koude drankjes, regionale producten en nog veel meer. Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een pizzeria aanwezig. Daarnaast kan je ook terecht voor vers brood. 

Ontdek de omgeving van Landes 

In de omgeving van camping Les Acacias is genoeg te doen. Dorpjes in de buurt zijn Messanges en Vieux-Boucau waar je heerlijk rond kan kijken. Ook is er de mogelijkheid om te zeilen, surfen en zwemmen en ligt de oceaan op een steenworp afstand. In de buurt is het ook heerlijk om te fietsen en te wandelen.

Boek een staanplaats of huuraccommodatie op Camping Les Acacias bij:

Camping Les Acacias

Frankrijk Aquitaine Landes Messanges

101 chemin du Houdin, 40660 Messanges

+33 5 58 48 01 78
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.