Camping Les Cigales in Rocamadour is een gezinscamping tussen de eikenbomen in de Lot, Midi-Pyrénées. Geniet van het zwembad en de vele activiteiten.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 52
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 250 m

Camping Les Cigales

Camping Les Cigales in Rocamadour is een gezinscamping tussen de eikenbomen in de Lot in de Midi-Pyrénées. Geniet van het zwembad, het peuterbadje en de vele activiteiten. De kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien van een elektriciteitsaansluiting een een waterpunt. Het sanitair op de camping is ook toegankelijk voor mindervaliden. Verder vindt u op de camping twee wasmachines en een droger. De afwas kunt u doen in de afwasbakken. De plekken zijn geschikt voor tenten, campers en caravans. Er is een speciaal servicepunt voor campers. De camping verwelkomt ook katten en honden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een mobilhome of een chalet. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een aangename vakantie in Frankrijk. Tevens is er een snackbar, restaurant, supermarkt en een afhaalpunt voor brood en verse croissants. Camping Les Cigales beschikt over een zwembad en een peuterbadje voor de kleintjes. Kinderen vermaken zich niet alleen in het water, maar ook in de speeltuin met schommels, glijbanen en trampolines. Ontmoet andere campinggasten tijdens een wedstrijdje jeu de boules op de jeu de boulesbaan. Voor sportliefhebbers is er volleybal, tafeltennis en tafelvoetbal. Tijdens het hoogseizoen organiseert de camping verschillende sportieve toernooien. Ook is er een springkussen, bioscoopavonden, karaoke en disco-avonden.

Gezinscamping Les Cigales in de Lot

Deze gezinscamping is gelegen in de Périgord noir in de Dordogne-vallei. Maak een excursie op de rivier de Dordogne in een kano en geniet van de omringende natuur. Vanaf camping Les Cigales bent u te voet bij vele attracties zoals La Forêt des Singes, prachtige grotten en het uitkijkpunt om immense roofvogels te spotten. In de avond brengt een kleine trein u direct vanaf de camping naar het hart van Rocamadour terwijl u geniet van de vele lichtjes.

Camping Les Cigales (Lot)

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Rocamadour

46500 Rocamadour

+33 (0)5 65 33 64 44
Duits, Engels, Frans
half juni - eind augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.