Capfun - Camping L'ile Des Pêcheurs in Le Barcares is een vakantiepark in de Pyrénées-Orientales gelegen tussen de Middellandse Zee en de Catalaanse Pyreneeën in Occitanië.

Algemene gegevens

Capfun – Camping L’ile Des Pêcheurs

Capfun – Camping L’ile Des Pêcheurs in Le Barcares is een vakantiepark in de Pyrénées-Orientales gelegen tussen de Middellandse Zee en de Catalaanse Pyreneeën in Occitanië. De camping ligt op 800 meter van de zee en op 6 kilometer van de oude binnenstad van Le Barcares. Dit ‘kleine paradijs’ is ontworpen om de sfeer van een mooi authentiek dorp te creëren. Zo is er veel groen en zijn er privétuinen en een centraal stadsplein. Op de camping is het mogelijk een vakantiehuis te boeken. Daarnaast is er een groot zwembad, een kleiner zwembad, jacuzzi, peuterbad met een kinderglijbaan en drie waterglijbanen voor volwassenen.

Vakantiepark aan het strand

Op het 8 kilometer lange strand zijn veel activiteiten. Zoals leuke wateractiviteiten, maar ook kan je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast is het zeker een aanrader om de omliggende vissersdorpen en de vele festivals die het gehele campingseizoen duren. Bezoek de beroemde badplaatsen  Argelès-sur-Mer, Canet en Roussillon en historische bezienswaardigheden zoals Collioure en het koninklijk kasteel, of Perpignan. Verder is het zeker een aanrader om naar de ommuurde stad Carcassonne te gaan die op 100 kilometer van de camping ligt.

We hebben een aantal opties voor Capfun - Camping L'ile Des Pêcheurs voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Camping L’ile Des Pêcheurs

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Le Barcarès

Route des Sanills, 66420 Le Barcarès

+33 4 68 73 66 00
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.