Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 48
Kampeerterrein: 60 ha
Hoogte: 500 m

Domaine Naturiste des Lauzons

Domaine Naturiste des Lauzons is een naturistencamping met zwembad in een bos in de Alpes-de-Haute-Provence (Provence-Alpes-Côte d’Azur) in Zuid Frankrijk. Hier zijn de natuur en het terrein in harmonie en vindt u in de omgeving van de naturistencamping prachtige authentieke kleine Provençaalse dorpen. Deze prachtige groene naturistencamping Domaine Naturiste des Lauzons is zeer mooi aangelegd en heeft veel mogelijkheden voor haar bezoekers. Er zijn drie zwembaden, een sauna, een restaurant, een bar met een gezellig terras en een gymzaal waar allerlei activiteiten worden georganiseerd van sportieve momenten tot Qigon en tekenworkshops. Er is mogelijkheid tot het huren van ingerichte tenten, lodge- en safaritenten, stacaravans en trekkershutten. Op de naturistencamping Domaine Naturiste des Lauzons heerst een levendige sfeer. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, djembé lessen, clown voorstellingen, aquagym en één maal per week wordt er gezamenlijk een maaltijd genuttigd. Veder kan men er boogschieten, volleyballen en jeu de boules, waterpolo en tafeltennis spelen. Voor de kleinsten zijn er bodypaint- en knutselmomenten. Maar uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden om lekker rustig te genieten. Zo kan men lezen in de bibliotheek, tv kijken of gewoon heerlijk nietsdoen.

Kamperen bij Domaine Naturiste des Lauzons in de Provence

In de omgeving van naturistencamping Domaine Naturiste des Lauzons kunt u de prachtige natuur van het Luberon Park Pays de Forcalquier Montagne de Lure ontdekken. Een groen gebied met vele kleine Provençaalse dorpjes en typische Franse markten.

We hebben de beste opties voor Flower Camping Naturiste des Lauzons voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Naturiste des Lauzons

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Forcalquier

Les Bouires campagne de briasse, 04300 Limans, Frankrijk

0033 (0)4 92 73 00 60
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.