Algemene gegevens

Staanplaatsen: 27
Huuraccommodaties: 6
Hoogte: 112 m

Camping Ferme de la Pénétie

Camping Ferme de la Pénétie in Paunat is een gastvrije boerencamping tussen de Périgord Pourpre en de Périgord Noir aan de rivier de Dordogne in de gelijknamige regio in de Aquitaine. De camping ligt in de nabijheid van kastelen, grotten en pittoreske dorpjes. De kampeerplaatsen zijn afgebakend, ruim en beschikken over een elektriciteitsaansluiting. Enkele plekken zijn gebouwd op terrassen waardoor u een geweldig uitzicht heeft over het dal. Het sanitairgebouw is toegankelijk voor mindervaliden en er is een speciale ruimte voor baby’s. Ook kunt u vakantie vieren in een gîte of een mobilhome. Kampeer dicht bij de natuur, maar toch met alle luxe in een ingerichte tent. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Er is een broodservice en gratis WiFi op de camping. Op camping Ferme de la Pénétie treft u een recreatieruimte aan met spelletjes voor grote en kleine kinderen. Overdag vermaken kinderen zich uitstekend in het zwembad. In de buurt van het zwembad ligt de bar waar u ijsjes kunt kopen en op uw gemak een drankje kunt drinken, terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Een ideale camping voor families met kleine kinderen en iedereen die van rust houdt. Verder vindt u hier tafeltennis, jeu de boules, volleybal en basketbal. Voor de kinderen is er een zandbak.

Kamperen in de Dordogne bij camping Ferme de la Pénétie

Camping Ferme de la Pénétie ligt op een rotswand. De rivier de Dordogne is gelegen op 200 meter van de camping en een mooie plek om te genieten van het water, te kanoën of te kajakken. De Middeleeuwse plaats Limeuil ligt in de buurt en staat op de lijst van de mooiste steden van Frankrijk. Een bezoekje aan dit prachtige stadje is dan ook zeer aan te raden.

We hebben een aantal opties voor Camping Ferme de la Pénétie voor je op een rijtje gezet:

Camping Ferme de la Pénétie

Frankrijk Aquitaine Dordogne Paunat

La Pénétie, 24510 Paunat

+33 (0)5 53 27 52 32
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.