Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 82
Huuraccommodaties: 12
Oppervlakte: 3,5 ha

Camping L’Art de Vivre

Camping L’Art de Vivre in Châteauneuf-du-Pape is gastvrije camping in het hart van de Provence aan de oever van de rivier de Rhône in de Vaucluse. Een heerlijke luiervakantie aan het zwembad of juist actief de regio verkennen. De kampeerplaatsen zijn zowel met als zonder elektriciteit te boeken en zijn geschikt voor tenten en caravans. Liever terug naar de natuur? Kies dan een van de primitievere plekken op deze camping. Ook voor campers zijn er speciale plekken met elektriciteitsaansluiting en de mogelijkheid om het chemisch toilet en de afvalwatertank te ledigen. Houdt u van lichaamsbeweging? Camping L’Art de Vivre biedt verschillende mogelijkheden. Rondom de camping ligt een kronkelend trimparcours met een lengte van drie kilometer. Ook kunt u hier tennissen, tafeltennissen en beachvolleybal spelen. Even bijkomen doet u in het openlucht zwembad.

Kamperen in de Provence

Camping L’Art de Vivre is een prima uitvalsbasis op de omgeving te verkennen. Of u dat nou het liefste doet per motor, met de fiets of te voet. Châteauneuf-du-Pape is beroemd vanwege haar wijngaarden en heerlijke wijnen. Geniet van een goed glas wijn terwijl u geniet van de groene landschappen. Ontdek de culturele hoofdstad van Europa: Avignon. De beroemde Pont d’Avignon mag u niet vergeten te bezoeken. Net als de Romeinse aquaduct bij het dorpje Collias. In de rivier de Gardon kunt u zwemmen en kanovaren.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €18,50 €21 €27,50 per dag
Extra persoon €3 €4,50 €6,50 per dag
Kind 3 t/m 7 jaar €0,00 €4 €5 per dag
Huisdier €3 €3 €3 per dag
Lodge tent 4 personen €265 €395 €560 per week
Woonwagen 2 personen €249 €390 €546 per week
Stacaravan 2/4 personen €415 €560 €749 per week
Stacaravan 6 personen €446 €592 €784 per week
Flower Camping L’Art de Vivre
Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Châteauneuf-du-Pape

Quartier Islon Saint Luc
84230 Châteauneuf-du-Pape

+33 (0)4 90 02 65 43
Duits, Engels, Frans, Spaans
begin april - eind september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.