Algemene gegevens

Staanplaatsen: 240
Huuraccommodaties: 109
Kampeerterrein: 8,4 ha

Camping Le Fanal

Camping Le Fanal is een 4-sterren familiecamping met zwembad in Normandië op loopafstand van Isigny-sur-Mer in de Calvados. Een vakantie op Camping Le Fanal is ideaal voor een ontspannen of juist sportieve vakantie in het groen te midden van de vlakbij gelegen historische landingsstranden waarop de D-Day landingen plaatsvonden. U kunt terecht op een van de deels beschutte kampeerplaatsen of in een stacaravan, ingerichte tent en chalet. Op camping Le Fanal zijn een verwarmd overdekt -en buitenzwembad met glijbanen en peuterbad aanwezig. Kinderen kunnen op de camping tekenen, schilderen, waterspelletjes doen, meedoen aan speurtochten en worden geschminkt. Voor de volwassen is er animatie in de vorm van waterfietsen, kanovaren, dansen in de disco, genieten van karaoke, thema-avonden en concerten.

Familiecamping in Normandië

Vanaf Camping Le Fanal vertrekken talloze excursies naar de historische D-Day-stranden van de geallieerden op 6 juni 1945 en bezienswaardigheden zoals de Mont-Saint-Michel, Mémorial de Caen, Cité de la mer in Cherbourg en het prachtige plaatsje Honfleur. Camping Le Fanal ligt in het natuurpark van de Cotentin. U kunt hier op het Normandische platteland prachtig wandelen, fietsen en zwemmen in de zee.

Suncamp Camping Le Fanal

Frankrijk Normandië Calvados Isigny-sur-Mer

Rue du Fanal, 14230 Isigny-sur-Mer

+31 (0) 488 45 42 45
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.