Plein Air Locations Palmyre Loisirs is een grote familiecamping in Poitou-Charentes. De camping heeft een prachtig zwemparadijs en organiseert allerlei leuke activiteiten voor kinderen. De zee is prima te bereiken vanaf de camping, de ideale plek voor strandliefhebbers.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 651
Hoogte: 11 m

Plein Air Locations Palmyre Loisirs

Palmyre Loisirs is een mooie familiecamping gelegen in de Poitou-Charentes. De camping heeft een prachtig binnen- en buitenzwembad en een peuterbadje voor de allerkleinsten. De camping organiseert veel leuke activiteiten voor kinderen. Er is animatie en er is heel veel plek voor kinderen om te spelen en zich helemaal uit te kunnen leven. De camping is gelegen aan zee, voor vakantiegangers die houden van het strand de ideale uitvalsbasis. Deze camping verhuurt kampeerplekken en prachtige accommodaties, zoals mobile homes van twee tot acht personen. De huuraccommodaties zijn eigentijds en goed onderhouden.

Kamperen in Poitou-Charentes

Op deze camping kan je je prima vermaken, maar daar buiten ook. De camping ligt aan zee en is daardoor erg geliefd door strandliefhebbers. Naast bakken in de zon, kan je natuurlijk ook andere activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen en watersporten. Bij de camping kan je terecht voor meer informatie wat betreft watersporten en andere leuke activiteiten in de buurt. Kortom, je hoeft je niet te vervelen op en bij camping Palmyre Loisirs.

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €30,00 €36,00 €45,00 per week

Plein Air Locations Palmyre Loisirs

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime La Palmyre

28 avenue des Mathes, 17570 Les Mathes La Palmyre

+31 (0) 02 97 39 62 33
Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.