Village Camping Les Vignes in Puy-l'Évêque is een middelgrote camping met zwembad in de Lot gelegen aan de gelijknamige rivier de Lot.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 35

Village Camping Les Vignes

Village Camping Les Vignes in Puy-l’Évêque is een middelgrote camping met zwembad in de Lot gelegen aan de gelijknamige rivier de Lot. De camping in Occitanië heeft verschillende cabanes, gîtes, stacaravans en een mooie plek voor je eigen tent, caravan of camper. Village Camping Les Vignes beschikt over een recreatieruimte met vele leuke activiteiten, een bibliotheek en een mooie televisie. Daarnaast kan je levensmiddelen kopen in de multiservice supermarkt die elke dag geopend is. Het leuke zwembad is heerlijk om lekker in af te koelen. Wil je lekker zonnen? Dit kan op het zandstrand aan de rand van de aangrenzende rivier de Lot. Verder kan je op de camping tafeltennissen, volleyballen, in de speeltuin spelen en bowlen. Ook is het mogelijk om mountainbikes en kano’s te huren.

Ontdek de Lot

Rondom Village Camping Les Vignes in het Zuiden van Frankrijk is genoeg te doen. Zo kan je mountainbiken, kanoën, wandelen en heerlijk genieten van de natuur. Daarnaast zijn er in de Lot tal van grotten, kastelen, prachtige dorpjes en stadjes, leuke marktjes en nog veel meer. Voor de natuurliefhebbers is het een aanrader om naar  La Cascade d’Autoire, La Boucle du Moulin du Saut of om apen te bekijken in La Foret des Singes.

Village Camping Les Vignes

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Puy-l'Évêque

Le Meoure, 46700 Puy-l’Évêque

+33 (0)5 65 30 81 72
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.