Village Huttopia Lanmary

Village Huttopia Lanmary in Antonne-et-Trigonant is een boscamping gelegen te midden van een bos in de Dordogne. Op deze camping geniet u van traditioneel kamperen in het wild. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en liggen verspreid tussen de pijnbomen op het ruige kampeerterrein. Kamperen in de wilde natuur, in het midden van het bos, is alleen voor tenten geschikt. De open plaatsen zijn ideaal voor caravans en campers. Daarnaast kunt u ook overnachten in een houten huisje of in een ingerichte tent. Alle plaatsen beschikken over een picknicktafel. Bij de receptie vindt u een klein assortiment producten mocht u thuis iets vergeten zijn. Verder is er een bar en een pizzeria met huisgemaakte pizza’s uit de houtoven. Op camping Huttopia Lanmary vindt u twee zwembaden in de buitenlucht waarvan er een verwarmd is. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje aanwezig. Rondom het zwembad liggen ligstoelen om te relaxen. Voor kinderen is er een speeltuin in het bos. Verder zijn er tafeltennistafels, een volleybalterrein en een jeu de boulesbaan voor de sportliefhebbers. In het ontmoetingscentrum van de camping staat een houtkachel voor gezellige avonden rondom de televisie. Ook zijn er gezelschapsspellen en tafelvoetbal. Tijdens het hoogseizoen zijn er activiteiten voor groot en klein.

Kamperen in de Dordogne

Camping Huttopia Lanmary ligt in de Périgord blanc aan de route die naar Santiago de Compostella leidt. Bezoek in de zomer het kasteel van Bories en drink een kopje koffie op de kasteelterrassen. Op 8 kilometer van de camping ligt Périgueux, een stad vol kunst en geschiedenis. Ontdek de middeleeuwse straatjes en de Mataguerre toren. Ook is de kathedraal Saint-Front een aanrader om te bezoeken tijdens uw vakantie in de Dordogne.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Village Huttopia Lanmary voor je op een rijtje gezet:

Village Huttopia Lanmary
Frankrijk Aquitaine Dordogne Antonne-et-Trigonant

RD69, 24420 Antonne-et-Trigonant

Duits, Engels, Frans, Nederlands
juli - augustus

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe