De leukste campings in de Pays de la Loire

De Pays de la Loire is een prachtige regio in het noordwesten van Frankrijk. Het is een ideale regio voor een heerlijk ontspannen vakantie met het gezin aan de rivier de Loire of aan de kust van de Atlantische Oceaan. De regio bestaat uit de departementen Loire-Atlantique, Maine-et-Loire, Mayenne, Sarthe en Vendée en beschikt over een afwisselend landschap. Aan de Atlantische kust van de regio Pays de la Loire vind je bruisende badplaatsen. Aan de kant van de rivier de legendarische rivier de Loire liggen prachtige kastelen, uitgestrekte wijngaarden van de Muscadet en unieke landschappen. In dit bericht presenteren we je onze top 10 selectie van campings in de Pays de la Loire. Om de ideale camping in de Pays de la Loire voor jouw gezin te vinden, kun je zoeken op kenmerken en faciliteiten die belangrijk voor je zijn.

Bekijk alle campings Pays de la Loire

Meer inspiratie: camping Frankrijk blogs

1. Camping La Forêt – Vendée

De 4 sterren camping la Forêt in Saint-Jean-de-Monts in de Vendée is een ideale plek voor een ontspannen vakantie tussen strand en bos. De rustig gelegen camping in de Pays de la Loire met zwembad ligt in een prachtig bos met direct toegang tot het strand en de zee.

Meer informatie

Bekijk prijzen: Booking.com

2. Flower Camping Du Port Caroline – Maine-et-Loire

De 3 sterren Flower camping Du Port Caroline in Val de Loire biedt rust en authenticiteit in het hart van het regionale natuurpark van de Anjou Touraine. Ontdek de rijkdommen en de schitterende natuur van het Loire Authion dal, tussen de steden Angers en Saumur.

Meer informatie

3. Camping Le Port Chéri – Pornic

De 3 sterren Camping Le Port Chéri in Pornic is een middelgrote camping met zwembad in de Pays de la Loire, leuke animatie en speeltuin voor de kinderen.

Meer informatie

4. Camping Le Rouge Gorge – Vendée

De 4 sterren camping Le Rouge Gorge is een gezellige, groene familiecamping met verwarmd zwembad in een bosrijke omgeving op slechts 10 minuten van Parc Puy du Fou.

Meer informatie

Bekijk prijzen: ANWB Campings

5. Domaine Oyat – Vendée

De 3 sterren Camping Oyat nabij de badplaats Saint-Gilles-Croix-de-Vie (2 km) is een gezellige familiecamping in de Vendée met zwembad.

Meer informatie

6. Camping De La Route D’or – Sarthe

Prachtige stadscamping met zwembad in Sarthe gelegen aan de rivier de Loir met uitzicht op de oude brug. Camping de La Route d’Or heeft ruime plaatsen, u kampeert hier al vanaf €14 per nacht.

Meer informatie

Bekijk prijzen: ANWB Camping

7. Camping Domaine Des Salins – Vendée

De 4 sterren camping Domaine Des Salins ligt dicht bij het strand nabij de aangename badplaats Saint-Hilaire-de-Riez met 14 km kustlijn die zijn ware aard heeft weten te behouden. Eindeloze dennenbossen, fijne zandstranden die zover reiken als het oog kan zien en de oceaan!

Meer informatie

8. Camping La Davière Plage – Vendée

De 3 sterren Camping La Davière Plage ligt op 900 meter van de zee en aan de rand van het bos. De camping biedt verschillende faciliteiten, zoals een zwembad, kleuterbad, speeltuinen en fietsverhuur. In het hoogseizoen organiseert de camping leuke activiteiten voor de kinderen.

Meer informatie

9. Camping Les Rives Du Douet – Maine-et-Loire

Camping Les Rives du Douet in Doué-la-Fontaine is een familiecamping gelegen aan een rivier in de Maine-et-Loire in de Pays-de-la-Loire. In de rivier kunt u uitstekend een hengeltje uitgooien. Meer informatie

10. Camping La Parée Preneau – Vendée

Camping La Parée Préneau in Saint-Hilaire-de-Riez is een echte familiecamping op 1 kilometer van de zee en het fijne zandstrand in de Pays-de-la-Loire. Een gezellige camping voor het hele gezin met een overdekt en openluchtzwembad. Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog