Welkom bij Campingfrankrijk.eu

Vermelding op Campingfrankrijk.eu

Campings en huuraccommodaties bieden wij een betaalde vermelding aan op ons platform. Voor een vast, laag bedrag per jaar kun je je camping of huuraccommodatie aanmelden bij Campingfrankrijk.eu. Denk bij de betaalde vermelding aan een eigen pagina met foto’s, bedrijfsfilmpje, link naar je eigen website en omschrijving van je camping.

Tarief: 125 euro per jaar

* De genoemde tarieven zijn ex btw. Is jouw bedrijf binnen de EU gevestigd en beschik je over een geldig btw nummer? Dan verleggen wij de btw.

Meer info & camping aanmelden

Extra opties bij een vermelding

Maak je gebruik van een betaalde vermelding op Campingfrankrijk.eu? Dan heb je toegang tot verschillende opties voor meer zichtbaarheid.

Lees hier meer over de extra opties

Een commercieel gastblog

Heb jij een product of dienst en wil je hier graag een hoogwaardig en informatief artikel over laten schrijven? Dan kun je dit laten doen door de redactie van Campingfrankrijk.eu. Het artikel zal bestaan uit 800-1000 woorden en is voorzien van een directe link naar de pagina van je product of dienst. Fotografie krijgen we het liefst aangeleverd (rechtenvrij).

Tarief: 350 euro per blog

Lever je liever zelf een artikel aan? Dat kan wanneer het artikel speciaal is geschreven voor Campingfrankrijk.eu en dus nergens anders is gepubliceerd. Het artikel moet zowel qua product of dienst aansluiten bij onze doelgroep, bestaan uit minimaal 800 woorden en zijn geschreven in foutloos Nederlands.

Tarief: 250 euro per blog

* Linkjes in een blog krijgen bij ons een semipermanente plaatsing. Is het product of de dienst niet meer beschikbaar, je website offline, of na maximaal 5 jaar zal het artikel en de link verwijderd worden. Dit doen we om vervuiling en dode linkjes op Campingfrankrijk.eu te voorkomen.

Blog? Neem contact met ons op

Cijfers en bereik van Campingfrankrijk.eu

Over Campingfrankrijk.eu

Het platform Campingfrankrijk.eu is opgericht in 2013 en een website van Reiscompany. Het online platform maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk vraag en aanbod van campings in Frankrijk te matchen. Daarnaast inspireren en informeren wij via de website en onze social media kanalen kampeerders.

Het bereik van Campingfrankrijk.eu

Campingfrankrijk.eu heeft gemiddeld 10.000 bezoekers per week. Met, in de maanden voorafgaand aan de zomervakantie, uitschieters naar 15.000 bezoekers per week. Bijna 60% van onze bezoekers is vrouw. De leeftijd van onze bezoekers ligt tussen de 25 en 65+ jaar. Het zwaartepunt bevindt zich in de leeftijdscategorie 35-44 jaar. Dit zijn de jonge gezinnen met kinderen. Ook de 45-64 jarigen zijn goed vertegenwoordigd. Dit is de groep (bijna) 50-plusers en stellen die zonder (of met oudere) kinderen reizen.

Onze pagina’s, de campings en blogartikelen scoren goed in de zoekmachines. Er wordt veel (en aandachtig) gebruik gemaakt van onze zoekpagina’s en wekelijks verschijnt er nieuw aanbod op Campingfrankrijk.eu. Hierdoor groeit niet alleen het bezoekersaantal maar ook de omvang van het platform.

Cijfers van Campingfrankrijk.eu

De cijfers zijn gebaseerd op statistieken van Google Analytics (zomer 2022) Mocht je meer willen weten over onze bezoekersaantallen? Dan kan dat door contact met ons op te nemen via het contactformulier.

  • Bezoekers per week: 10.000+
  • Volgers op Facebook: 11.500+
  • Volgers Facebook groep: 26.900+
  • Volgers op Instagram: 6.800+
  • Abonnees nieuwsbrief: 7.500+
  • Aantal accommodaties: 2.900+

Met wie werken wij samen?

Lijkt het je leuk om met Campingfrankrijk.eu een samenwerking aan te gaan? Wij werken in eerste instantie graag samen met campingeigenaren en campingketens. Daarnaast werken wij samen met reislustige bloggers (Francofielen), kampeermerken of bedrijven die zich richten op kamperen. Samenwerken met Campingfrankrijk.eu betekent dus contact leggen met een oriënterende doelgroep met een passie voor kamperen, reizen, tenten, caravans, vouwwagens, campers, vakanties en avontuur.