Kamperen aan een rivier in de Aveyron

Beleef een fantastische kampeervakantie op een camping in de Aveyron aan een rivier. Dit departement ligt in het hart van de prachtige regio Occitanië, in het zuiden van Frankrijk. De campings variëren van eenvoudige natuurcampings tot luxe campings met voorzieningen zoals zwembaden, restaurants en animatieprogramma’s voor kinderen. Kom tot rust aan het water en ga zwemmen, kanoën of vissen. Bekijk hier 10 campings in de Aveyron aan een rivier.

Terug naar: Camping Frankrijk blog

1. Camping Saint Lambert ★★★

Kindvriendelijke camping met directe toegang tot een riviertje, op 4 km van Millau. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het terrein van 3,5 hectare in een bosrijke omgeving. Daarnaast kun je ook verschillende accommodaties huren, zoals mobilhomes, stacaravans en ingerichte tenten. Camping Saint Lambert heeft een zwembad, speeltuin, minigolfbaan, volleybalterrein en snackbar. In juli en augustus worden er ook activiteiten voor de hele familie georganiseerd.

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, LuxCamp & MyCamping.com

2. Camping Les Prades ★★★★

Viersterren camping aan de voet van de Gorges du Tarn. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Er zijn ook stacaravans, bungalows, lodge-tenten en coco sweet tenten te huur. Camping Les Prades biedt een zwembad met waterglijbaan, tennisbaan, volleybalterrein en animatieprogramma. Bij het restaurant kun je genieten van huisgemaakte gerechten.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

3. Flower Camping La Dourbie ★★★★

Fijne familiecamping in het zuiden van de Aveyron aan de rivier La Dourbie. In de zomer kunnen jong en oud zich vermaken in het buitenzwembad. Verder is er een speeltuin, jeu de boules terrein en snackbar. Camping La Dourbie biedt cabanes, camperplaatsen, kampeerplaatsen, stacaravans.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

4. Camping du Viaduc ★★★★

Gezinscamping aan de oevers van de Tarn in het regionaal par les Grands Causses. In een bebost gebied van 4 hectare liggen de kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers verspreid. Camping du Viaduc heeft een buitenzwembad, waterglijbaan, voetbalveld, speeltuin en restaurant. Er is een Nederlandstalig animatieteam aanwezig op de camping met leuke activiteiten.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

5. Camping La Muse ★★

Rustige kleine camping in Mostuéjouls aan de voet van de Gorges du Tarn. Je kunt er staanplaatsen, safaritenten, bungalowtenten, stacaravans en ingerichte tenten huren. Camping La Muse heeft een jeu de boulesbaan en kanoverhuur.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

6. Canoë Gorges du Tarn ★★★★

Gastvrije familiecamping in in Rivière-sur-Tarn. Camping Canoë Gorges Du Tarn beschikt over een zwembad met waterglijbaan, voetbalveld, volleybalveld en er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het is mogelijk om kampeerplaatsen en stacaravans te huren.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

7. Camping La Belle Etoile ★★★

Rustige camping, gelegen aan de oevers van de rivier de Tarn. Kies een van de ruime kampeerplaatsen om je tent, caravan of camper op te zetten en geniet van het prachtige uitzicht. Als alternatief kun je ook een stacaravan huren. Camping La Belle Etoile biedt voorzieningen zoals een jeu de boulesbaan, een speeltuin, een restaurant en organiseert in de zomer verschillende activiteiten voor vermaak.

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings & MyCamping.com

8. Camping Les Bords Du Tarn ★★★

Prachtige charme camping aan de oever van de rivier de Tarn. Het is ideaal gelegen bij het begin van de Gorges du Tarn en de Jonte, centraal in het Regionale park van de Grands Causses. Camping Les Bords Du Tarn beschikt over een zwembad, speeltuin, volleybalveld en restaurant waar je een hapje kunt eten. Huur een kampeerplaats, stacaravan, bungalowtent of coco sweet tent.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

9. Camping Le Peyrelade ★★★★

Famliecamping in de Gorges du Tarn met op de achtergrond het kasteel de Peyrelade aan de oever van een rivier. Het mooie beboste terrein van 4 hectare herbergt kampeerplaatsen, bungalowtenten en stacaravans. Camping Peyrelade beschikt over een zwembad, wellness, speeltuin, animatie en restaurant.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

10. Camping Sites et Paysages Les 2 Vallées ★★★

Parkachtige camping op een bosrijk terrein op 500 meter hoogte. Het terrein is 3 hectare groot en biedt over kampeerplekken, stacaravans of chalets. Op Camping Les 2 Vallées kun je een zwembad, speeltuin en snackbar vinden. Er worden in de zomermaanden ook leuke activiteiten georganiseerd, zoals creatieve workshops, filmavonden en shows.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Lees ook: