Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 10
Hoogte: 400 m

Camping La Muse

Camping La Muse in Mostuéjouls is een familiecamping aan de voet van de Gorges du Tarn in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. De omgeving is zeer geschikt voor verschillende wateractiviteiten alsook wandelen en klimmen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor caravans, tenten en campers. Er zijn plekken in de schaduw of in de halfschaduw, net wat u zelf het prettigst vindt. Daarnaast biedt de camping ook verschillende huuraccommodaties aan zoals stacaravans en bungalows. Er is een campingwinkel waar u de hoogstnodige producten kunt kopen en vers brood voor een lekker Frans ontbijt. Op het lange privéstrand kunt u genieten van de rust en het water. Er zijn op camping La Muse verschillende excursies te boeken. Zoals een wandeling in de Gorges du Tarn van een halve dag, een hele dag of meerdere dagen. Ook ontvangt elke campinggast 1 uur gratis kanoën per verblijf. Houdt u van een potje tennis dan bevindt zich op 200 meter van de camping een tennisbaan.

Camping La Muse bij Gorges du Tarn

Er is nog veel meer te beleven rondom camping La Muse. Wat denkt u van rivierwandelen, canyoning, via ferrata en klimmen. U kunt ook uitstekend vissen in de Aveyron. Vanaf de brug van Rozier maakt u prachtige afdalingen per kano en kunt u de natuur op een andere manier ontdekken. De Aveyron staat bekend om haar Roquefort-kaas, een bezoekje aan de kelders waar deze kaas wordt gemaakt mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in Frankrijk.

We hebben een aantal opties voor Camping La Muse voor je op een rijtje gezet:

Camping La Muse

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Mostuéjouls

pont du Rozier, 12720 Mostuéjouls

+33 (0)5 65 62 61 61
Engels, Frans
begin april - eind september

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Prima kleine camping

    Wij waren hier met het gezin, een prima (kleinschalige) camping. Wat ons betreft was alles in orde. Best wat groen en genoeg te beleven in de omgeving.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.