Campings in Frankrijk aan een rivier

Kies voor een camping aan een rivier, waar je lekker kunt zwemmen, kanovaren of fietsen langs het water. Bekijk 5 campings aan een rivier in Frankrijk.

Campings aan een rivier

Camping La Roubine ★★★★★

Eén van de mooiste strandjes aan de Ardèche vind je op 5 sterren Camping La Roubine. Vissen, zwemmen, kanovaren of relaxen in een hangmat, alles kan! En bij het buscafé op het strand leen je gratis een SUP board.

Bekijk Camping La Roubine

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

Camping Le Garrit ★★★

Mooie camping aan de oever van de rivier de Dordogne, waar je prachtig kunt wandelen en fietsen. Bij Camping Le Garrit vind je een kiezelstrandje en een zwembad. De camping heeft een mooie tuin, waar je lekker kunt zitten.

Bekijk Camping Le Garrit

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

Camping Le Saint Michelet ★★★★

Rustige camping gelegen aan de rivier de Cèze in de Gard. Camping Le Saint Michelet heeft een zwembad en een restaurant met terras, waar je terechtkunt voor heerlijke gerechten, een drankje, ijsjes en luxebroodjes.

Bekijk Camping Le Saint Michelet

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

Castel Camping Le Brévedent ★★★★

Sfeervolle charme camping bij het stadje Le Brévedent in Normandië. Castel Camping Le Brévedent ligt op het landgoed van een mooi landhuis en beschikt over een zwembad met kleuterbad. Op het meertje en de rivier kun je lekker kanoën en zwemmen.

Bekijk Castel Camping Le Brévedent

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

Camping River ★★★

Kleine, rustige natuurcamping aan een rivier in de Alpes-de-Haute-Provence. Camping River beschikt over een klein zwembad, restaurant, bar en terras aan de rivier. Daarnaast is er vers brood aanwezig en kun je in het kleine winkeltje terecht voor de basisspulletjes.

Bekijk Camping River

Prijzen en beschikbaarheid: Villatent, ANWB Camping, Allcamps, ACSI Eurocampings, LuxCamp of Boek Direct

Lees ook: