De mooiste groene natuurcampings in Frankrijk

Genieten van de mooie omgeving en de ruimte en rust, dat kan op een groene natuurcamping in Frankrijk. Frankrijk heeft een divers landschap met grote verscheidenheid aan prachtige natuur: glooiende wijngaarden, uitgestrekte bossen en hoge bergen. Maak mooie wandelingen of ontdek de omgeving op de fiets. Bekijk hier onze selectie van de 7 prachtige groene campings in de Franse natuur.

Bekijk alle natuurcampings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Morvan Rustique – Bourgogne

De rustige camping is een kleinschalig vakantieparadijsje voor iedereen die wil genieten van de rust en de prachtige natuur van het Parc Naturel Regional du Morvan.

Meer informatie

2. Castelwood – Dordogne

Het prachtige Castelwood is een klein bungalowpark gelegen in het bos aan de voet van de heuvel waarop zich kasteel Biron en het gelijknamige dorpje bevinden, in de Dordogne.

Meer informatie

3. Camping Le Moulin de Serre – Auvergne

De 3-sterren Camping le Moulin de Serre in Singles is een rustige en groene camping met verwarmd zwembad gelegen aan een rivier in de Puy-de-Dôme, Auvergne.

Meer informatie

4. Camping de Saint-Urcize – Auvergne

De mooie Camping de Saint-Urcize is een kleine natuurcamping gelegen in Saint-Urcize in Auvergne. U kunt hier terecht in de zomer en de winter, want de camping is het hele jaar geopend.

Meer informatie

5. Camping Les Ormes – Nouvelle-Aquitaine

De 4-sterren La Parenthèse – Camping Les Ormes in Saint-Étienne-de-Villeréal is een natuurcamping in Lot-et-Garonne in de Aquitaine. Ontdek de romantische sfeer van landelijke chic die u meevoert naar een andere wereld, weg van alle dagelijkse beslommeringen.

Meer informatie

6. Camping de Belos – Ardèche

Camping de Belos in Thueyts is een rustige camping gelegen aan de oevers van de rivier de Ardèche op het platteland in de Rhône-Alpes. Naast traditioneel kamperen biedt de camping ook mobilhomes en chalets aan. Meer informatie

7. Camping Cévennes-Provence – Gard

De rustige Camping Cévennes-Provence in Anduze is een natuurcamping met privéstrand en directe toegang tot de rivier in de Gard in Languedoc-Roussillon. Ideaal voor natuurliefhebbers en iedereen die van rust houdt.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

Lees ook