Kleinschalige campings met zwembad

Een rustige omgeving, prachtige natuur en een verfrissende duik in het zwembad. Ontdek hier 7 kleinschalige campings met zwembad in Frankrijk.

Camping Rioclar ★★★★

Camping Rioclar verwelkomt je in een bos van 8 ha aan de rivier voor een verblijf in een accommodatie, camper of tent. Je kunt genieten van het verwarmde zwembad en peuterbad in een beschermde natuurlijke omgeving en allerlei sportieve activiteiten beoefenen zoals wandelen, fietsen of wildwatersporten.

Bekijk Camping Rioclar

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Camping Moulin des Jarasses

Ben je op zoek naar een rustige familievakantie in Midden-Frankrijk? Camping Moulin des Jarasses is gelegen in het prachtige landschap van de Creuse. De camping heeft alle faciliteiten die je nodig hebt om een fijne vakantie te kunnen vieren. Schuif aan bij de immer gezellige table d’hôte, vang rivierkreeftjes in het beekje, ga op pad met boswachter Rob of kom relaxen bij de twee heerlijk verwarmde zwembaden met zonneterras.

Bekijk Camping Moulin des Jarasses

Prijzen en beschikbaarheid:  Vodatent

Camping Vallée de Lignac ★★★

Rond een oude Franse boerderij vind je ruime kampeerplaatsen, safaritenten, een verwarmd zwembad met verwarmde peuterbaden, een speeltuin, veel ruimte om te spelen en een gezellig terras, met mooi uitzicht, waar je heerlijk kunt eten. Een charmecamping op en top! De Safaritenten Country op Camping Vallée de Lignac zijn nieuw in 2023!

Bekijk Camping Vallée de Lignac

Castelwood ★★★★

Castelwood is een kleinschalig park met chalets, safaritenten en hutten verscholen in een prachtig bos, aan de voet van het Château de Biron. Kom in alle rust genieten van het verwarmde zwembad, de prachtige wandelingen en de weelderige natuur!

Bekijk Castelwood

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Booking.com & MyCamping.com

Camping Belle Roche ★★★

Kalme camping op 65 kilometer van Grenoble aan de voet van de Col de la Croix Haute in de Isère in de Rhône-Alpes. Ideaal voor iedereen die houdt van de rust van de natuur. Vanaf Camping Belle Roche geniet je van een mooi uitzicht op de bergen.

Bekijk Camping Belle Roche

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Camping de la Bonnette ★★★

Gemoedelijke camping gelegen langs het riviertje la Bonnette in de Tarn-et-Garonne. Camping de la Bonnette is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel-, fiets-, auto- en motortochten door de prachtige omgeving met zijn heuvels en mooie rivierdalen.

Bekijk Camping de la Bonnette

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Camping de Vaudois

Camping de Vaudois is een rustige camping met zwembad in Roquebrune-sur-Argens, gelegen op slechts 10 minuten van het strand aan de Côte-d’Azur. De camping heeft een recreatieruimte met tafelvoetbal en tafeltennis.

Bekijk Camping de Vaudois

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Lees ook: