7 Rustieke campings in Frankrijk

Kamperen op een mooie camping in de natuur is altijd een prachtige ervaring. Kom helemaal tot rust en wandel of fiets in de prachtige omgeving rondom de camping. Bekijk hier 7 rustieke campings in Frankrijk.

Bekijk hier alle campings in Frankrijk

1. Domaine Les Clots ★★★

Rustiek kamperen in de Tarn, dat is Domaine Les Clots, mooie oude gebouwen, groene ruime terrassen, sfeervolle huurhuizen, de ongerepte vallei met onze rivier en ook het reserveren, met elkaar om precies die plek of dat huis te krijgen waar jullie van gaan genieten.

Bekijk de camping

2. Camping Rioclar ★★★

Camping Rioclar ligt in de vallei van de Ubaye, een magnifieke gebied in de Zuid-Franse Alpen waar een heerlijk Mediterraan klimaat heerst en waar de natuur nog helemaal intact is. In de zomer is er bij Camping Rioclar van alles te doen voor groot en klein.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

3. Camping La Champagne

Een heerlijk rustige kleine camping in de Corrèze, geklasseerd als Aire Naturelle, met de grootste plekken van de regio, direct aan de kraakheldere Dordogne, en midden in prachtige ongerepte natuur. La Champagne is echt een plek waar je helemaal tot rust komt.

Bekijk de camping

4. Camping Le Roubreau ★★★

Gemoedelijke familiecamping gelegen in de bergen van de Rhône-Alpes in de Ardèche. Camping Le Roubreau heeft een zwembad en ligt aan een klein riviertje waar je kunt vissen. ’s Zomers worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals uitstapjes met de kano.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

5. Camping La Ferme Du Bord De Mer ★★

Middelgrote camping in het departement Manche aan zee in Normandië, gelegen op een paar honderd meter van een heerlijk zandstrand. Op Camping La Ferme Du Bord De Mer worden dierenliefhebbers uitgenodigd om de kleine dieren (konijnen, dwerggeiten, ezels en kippen) te voeren.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

6. Camping d’Orphéo Negro ★★★

Rustieke natuurcamping met zwembad met peuterbadje in de Dordogne. Speel een potje jeu de boules, ontspan bij het zwembad of ga vissen in het meer waar Camping d’Orphéo Negro aan gelegen is.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

7. La Ferme des Aulnes ★★★★

Kleine camping gelegen bij een authentieke boerderij in Picardië, Noord-Frankrijk. Sfeervol kamperen vlak bij de zandstranden van de baai van de Somme. Ontspan aan het einde van de dag in de spa en sauna of neem een duik in het verwarmde zwembad van La Ferme des Aulnes.

Bekijk de camping

Lees ook:

Nieuwsbrief aanmelden

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor jouw volgende vakantie naar Frankrijk of wil je graag op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen, acties en het laatste nieuws? Met onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en natuurlijk de mooiste campings in Frankrijk.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_6″]