10x Kamperen op een kleine camping in Frankrijk

Op een kleine camping in Frankrijk geniet je van een rustige en gemoedelijk sfeer midden in de groene natuur. Bekijk hier 10 mooie kleine campings in Frankrijk.

Bekijk hier alle kleine campings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Iserand ★★★

Geniet van de prachtige natuur, het zwembad en kom tot rust in de hammam met jacuzzi op deze kleine camping in de Ardèche, gelegen vlakbij het Middeleeuwse dorpje Vion. In het zwembad van Camping Iserand worden geregeld aquagymlessen georganiseerd en voor de allerkleinsten is er een peuterbadje.

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com & ANWB Camping

Bekijk campingwebsite

2. Camping D’herbelon ★★★

Deze kleine camping met zwembad in de Isère is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie en voor natuurliefhebbers. Camping D’herbelon ligt in de bergen aan het meer de Monteynard-Avignonet. Loop over de Himalaya loopbruggen ver boven het meer en onderneem nog veel meer leuke activiteiten!

Bekijk campingwebsite

3. Camping Les Cent Chênes ★★★★

Luxe schaduwrijke kleine camping in de Alpes-Maritimes met zwembad in het zuiden de Provence-Alpes-Côte d’Azur. Camping Les Cent Chênes is gelegen tussen de zee, de bergen en het prachtige landschap van de Côte d’Azur in het achterland van Nice.

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, ANWB Camping & Booking.com

Bekijk campingwebsite

4. Camping Le Soleil Des Bastides ★★★

Kleine familiecamping met kampeerplaatsen en glamping mogelijkheden in de Tarn. Op Camping Le Soleil Des Bastides is van alles te doen voor jong en oud. Zo is er een zwembad, restaurant en speeltuin. In de omgeving kun je veel leuke activiteiten ondernemen, zoals klimmen, fietsen en paardrijden.

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com

Bekijk campingwebsite

5. Camping La Favière

Rustige camping in de bergen vlakbij een bos in de Jura in de Franche-Comté. Bent u op zoek naar rust, kalmte en natuur? Dan is Camping La Favière zeer geschikt zowel in de zomer als in de winter.

Bekijk op ANWB Camping

6. Camping De la Rouvre ★★

Kleine natuurcamping aan de rivier De Rouvre in Normandië. De camping is rustig gelegen in het groene Suisse Normande en ideaal voor de liefhebbers van buitenactiviteiten. U kunt op camping de La Rouvre prachtig vissen, wandelen, fietsen en kanoën.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping

Bekijk campingwebsite

7. Camping de Kérabus ★★

Mooie groene camping met zwembad, speeltuin, recreatieruimte en sportterrein bij Carnac in Bretagne. Camping de Kérabus is erg geliefd bij senioren die van een wat rustigere vakantie houden in het laagseizoen. Je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving en de stad Carnac bezoeken.

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com & ANWB Camping

Bekijk campingwebsite

8. Camping La Ferme De Clareau ★★★

Gezellige boerderijcamping bij het stadje La Motte-Chalancon in het departement Drôme in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Camping La Ferme De Clareau bevindt zich midden tussen de groene heuvels van de Drôme Provençale. De camping beschikt over een heerlijk buitenzwembad met een prachtig uitzicht.

Bekijk campingwebsite

9. Les Chalets Des Mousquetaires ★★★

Kleinschalig vakantiedomein met uitzicht op de Gers-vallei in de Midi-Pyrénées. Huur een chalet of pipowagen en ontspan in je eigen loungeruimte of geniet van de zon op een ligstoel aan het zwembad. Op Les Chalets Des Mousquetaires vind je een speeltuin, bibliotheek en recreatieruimte.

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com & Booking.com

Bekijk campingwebsite

10. Château de la Rolandière ★★★★

Prachtige kastelen, een riante boomgaard en lekker ontspannen in het zwembad. Camping Château de la Rolandière is een stijlvolle kasteelcamping in een landelijke omgeving in de Indre-et-Loire. De camping is een ideaal vertrekpunt voor mooie wandel- en fietstochten in de omgeving.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping

Bekijk campingwebsite

Lees ook: