10x Kamperen op een charmecamping in Noord-Frankrijk

Overnacht op een charme camping in Noord-Frankrijk en geniet van de rust, de natuur en de fijne sfeer. Bekijk hier 10 mooie charme campings gelegen in het noorden van Frankrijk.

Bekijk alle charme campings in Noord-Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Les Castels Château De Lez-Eaux ★★★★★

Charmante kasteelcamping met binnen- en buitenzwembad gelegen in de regio Normandië. Naast kampeerplaatsen kun je ook stacaravans, chalets of boomhutten te huren. Les Castels Château De Lez-Eaux beschikt over een groot overdekt waterpark van 1300m², buitenzwembad en tennisbaan. In het midden van de camping kun je ook een visvijver vinden.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Campings.com, Allcamps & LuxCamp

Bekijk campingwebsite

2. Château du Gandspette ★★★★

Rustige en bosrijke kasteelcamping op het platteland nabij St. Omer in Nord-Pas-de-Calais. Camping Château du Gandspette is uitgerust met twee zwembaden, een tennisbaan en fitnessruimte.  Kinderen vermaken zich in de speelzaal met videospelletjes of in de speeltuin.

Bekijk campingwebsite

3. Camping La Sténiole ★★★

Gelegen in het hart van de bossen van de hoge Vogezen, op een hoogte van 730 meter, vind u Flower camping La Steniole, een haven van rust en gezelligheid. De charme camping heeft een overdekt, verwarmd zwembad en een waterglijbaan. In het hoogseizoen vind je op de camping een herberg, ook voor afhaalmaaltijden, broodservice en een kruidenierswinkeltje.

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com & ANWB Camping

Bekijk campingwebsite

4. Domaine Des Messires ★★★★

Camping midden in de natuur van de Vogezen. Domaine Des Messires ligt aan het einde van een klein weggetje omringt door bossen en weilanden aan de oevers van een meer van vijf hectares. Met een beetje geluk, kunt u bevers spotten tijdens een avondwandeling langs het water. 

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & TUI

Bekijk campingwebsite

5. Castel La Forge de Sainte-Marie ★★★★★

Charmante vijfsterrencamping tussen de wijnvelden en de prachtige meren, gebouwd rond een oude ijzersmederij in de mooie Champagnestreek. U brengt hier een heerlijke vakantie door met gebruik van het verwarmde overdekte zwembad, de jacuzzi en de leuke animatie voor groot en klein. Naast de ruime kampeerplaatsen biedt camping La Forge de Sainte-Marie ook mooie vakantiewoningen aan.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Vacanceselect & Allcamps

Bekijk campingwebsite

6. Domaine du Haut des Bluches ★★★

Bergcamping in de Vogezen met directe toegang tot vele wandelingen en sneeuwtochten in de winter in de Lorraine. Naast kampeerplekken verhuurt de Domaine du Haut des Bluches ook houten chalets gelegen net naast een smal riviertje. 

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & Booking.com

Bekijk campingwebsite

7. Camping Les Capucines ★★★★

4-sterren charme camping met verwarmd zwembad en ligt in Bretagne op slechts 1,5km van de stranden van de Côtes d’Armor, en biedt natuur, rust en vele activiteiten voor het hele gezin. Camping Les Capucines heeft een zwembad, sportterrein en campingrestaurant.

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, ANWB Camping & ACSI

Bekijk campingwebsite

8. Castel L’Orangerie de Lanniron ★★★★★

Luxe vijfsterren camping aan de oever van de Odet in de Finistère in Bretagne. Een prachtige camping met golfbaan, waterpark, tennisbaan en nog veel meer. De kampeerplaatsen van Castel L’Orangerie de Lanniron zijn comfortabel en ruim. Afgebakend door struiken en bloemen beschikt u over voldoende privacy.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ASCI & Booking.com

Bekijk campingwebsite

9. Camping Les Druides ★★★

Gastvrije camping in de Morbihan in Bretagne. Op 500 meter van de camping ligt het strand waar u kunt genieten van zon en zee. De kampeerplaatsen liggen verspreid op een ruim en bebost kampeerterrein van 2,5 hectare. Camping Les Druides heeft een zwembad, sportveld en recreatieruimte.

Bekijk campingwebsite

10. Camping Le Champ Neuf ★★★★

Natuurcamping in de baai van Somme op 900 meter van het vogelpark in de Somme in Picardië. Een prachtige omgeving voor vogelliefhebbers in Frankrijk. De kampeerplaatsen van Camping Le Champ Neuf liggen verspreid over het kampeerterrein van 8 hectare en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. 

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping

Bekijk campingwebsite

Lees ook: