Camping Le Moulin des Sources

Camping Le Moulin des Sources in Abjat-sur-Bandiat is een groene camping in de Dronne-vallei op een rustige plek in de Dordogne in de Aquitaine. Een gezellige camping met een discotheek voor jongeren. De kampeerplaatsen zijn ruim en geschikt voor tenten, caravans en campers. Het kampeerterrein beschikt over voldoende schaduw om heerlijk te genieten van een lui dagje in de Dordogne. Verder verhuurt de camping ook verschillende huuraccommodaties. Zo kunt u kamperen in een mobilhome, chalet of bungalow. Elke ochtend kunt u vers brood en Franse croissants kopen voor een typisch Frans ontbijt. Ook is er een campingwinkel en een pizzeria. Vervelen is een woord dat camping Le Moulin des Sources niet kent. U kunt hier tennis spelen en volleyballen. Jeu de boules is een leuke manier om andere gasten te leren kennen. En kinderen vermaken zich bij de tafeltennis. ‘s Avonds maakt iedereen zich klaar om te gaan dansen in de discotheek op de camping. Het zwembad bestaat uit natuurwater en is de centrale ontmoetingsplek tijdens uw kampeervakantie in Frankrijk.

Kamperen in de Dordogne bij Le Moulin des Sources

Camping Le Moulin des Sources ligt aan twee meren waar naar hartelust gevist kan worden. Bezoek ook de grotten van Villars onder begeleiding van een gids en waan u in een ander universum. Het kasteel van Bourdeilles is prachtig en ligt aan het water. Ook de middeleeuwse stad Brantôme is uw bezoek meer dan waard. Ga vooral eens een hapje eten bij een van de restaurantjes en proef de lokale specialiteiten.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Moulin des Sources voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Moulin des Sources
Frankrijk Aquitaine Dordogne Abjat-sur-Bandiat

Moulin de Masfrolet, 24300 Abjat-sur-Bandiat

Duits, Engels, Frans, Spaans
juni - augustus

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe