Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 3
Oppervlakte: 8 ha
Hoogte: 271 m

Camping F4N Le Coteau de l’Herm

Camping Le Coteau de l’Herm in Rouffignac-Saint-Cernin is een naturistencamping op een rustige groene plek ten oosten van Bordeaux in de Dordogne in de Aquitaine. Geniet ongestoord van de groene omgeving tijdens lange en korte wandeltochten in de natuur.

De kampeerplaatsen liggen deels in de verkoelende schaduw en deels in de warme zon. De plekken zijn ruim en omringd door bomen. Vrijwel alle plekken hebben een geweldig uitzicht over het dal en de heuvels. De rest van het kampeerterrein is naturistisch wandelgebied. Er is een waterpunt en een elektriciteitsaansluiting. In de campingwinkel vindt u een klein assortiment aan producten. De sanitairruimte is toegankelijk voor mindervaliden. Dagelijks kunt u genieten van vers brood.

In de recreatieruimte vindt u spelletjes en stripboeken. Zwemmen kan in het grote zwembad en voor de kleintjes is er een peuterbadje. Voor kinderen is er een speeltuin en een speelweide met klimrekken en schommels. Verder beschikt camping Le Coteau de l’Herm over tafeltennis, jeu de boules en badminton. Als het goed weer is wordt er op dinsdag een gezamenlijke barbecue georganiseerd. Eenmaal per week gaan de kinderen op pad om hout te sprokkelen voor de kampvuur avond.

Naturistencamping Le Coteau de l’Herm in de Dordogne

U hoeft zich geen moment te vervelen in de Dordogne. Kamperen op camping Le Coteau de l’Herm betekent volop natuur en cultuur. In de nabijheid vindt u wereldberoemde prehistorische grottekeningen, Romeinse ruïnes en pittoreske dorpskerkjes. Fietsen zijn te huur op de camping voor mooie tochten langs de fietsvriendelijke weggetjes door uitgestrekte bossen en langs glooiende weiden. In de vele restaurants in de Dordogne proeft u Frankrijk en heerlijke wijnen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €16,60 €16,60 €22,75 per dag
Extra persoon €4,80 €4,80 €6 per dag
Kind tot 12 jaar €2,40 €2,40 €3 per dag
Hond €3 €3 €3,75 per dag
Stacaravan 1 persoon €250 €290 €330 per week
Stacaravan 2 personen €280 €325 €370 per week
Chalet 2 personen €310 €360 €410 per week
F4N Le Coteau de l’Herm
Aquitaine Dordogne Rouffignac-Saint-Cernin-de-Reilhac

Ld. La Coste
24580 Rouffignac

+33 (0)5 53 46 67 77
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.