Algemene gegevens

Staanplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 26

Camping les Chênes Verts

Camping les Chênes Verts is een kleinschalige gezinscamping gelegen in een schilderachtig dorpje in de Rhône-Alpes vlakbij de Gorges de l’Ardèche en de rivier de Ardèche. Geniet van de rust op de camping of ga juist op pad om de omgeving te verkennen. De huuraccommodaties en enkele tentplaatsen zijn ruim opgezet en liggen verspreid over het terrein. De kleine eikenbomen zorgen voor een heerlijk verkoelende schaduw in de zomer. In de snackbar van Les Chênes Verts kunt u terecht voor een drankje en een hapje. Zwemmen kan in het zwembad op camping les Chênes Verts. Aan de rand van het zwembad staan ligstoelen waar u kunt genieten van de zon met een goed boek. Voor kinderen is er een groot speelterrein met enkele speeltoestellen. Het terrein is ideaal voor balspelen. Volleyballen kan op het speciale volleybalveld.

Camping Les Chênes Verts in de Ardèche

In het kasteel van Vogüé kunt u allerlei exposities bewonderen. De omgeving leent zich uitstekend voor kanoën, kajakken en speleologie. Ook voor wandelaars en fietsers zijn er volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Of wat te denken van een ritje te paard? Vlakbij camping les Chênes Verts kunt u prachtig vissen in de rivier de Ardèche.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,00 €18,00 €22,00 per dag
Extra persoon €4 €4 €4 per dag
Hond €3 €3 €3 per dag
Chalet 2/3 personen €280 €490 €555 per week
Chalet 4 personen €330 €560 €625 per week
Chalet 6 personen €530 €620 €855 per week

Camping Les Chênes Verts

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vogüé

Champ Redon
07200 Vogüé

+33 (0)4 75 37 71 54
Engels, Frans
eind maart - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.