Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 26

Camping les Chênes Verts

Camping les Chênes Verts is een kleinschalige gezinscamping gelegen in een schilderachtig dorpje in de Rhône-Alpes vlakbij de Gorges de l’Ardèche en de rivier de Ardèche. Geniet van de rust op de camping of ga juist op pad om de omgeving te verkennen. De huuraccommodaties en enkele tentplaatsen zijn ruim opgezet en liggen verspreid over het terrein. De kleine eikenbomen zorgen voor een heerlijk verkoelende schaduw in de zomer. In de snackbar van Les Chênes Verts kunt u terecht voor een drankje en een hapje. Zwemmen kan in het zwembad op camping les Chênes Verts. Aan de rand van het zwembad staan ligstoelen waar u kunt genieten van de zon met een goed boek. Voor kinderen is er een groot speelterrein met enkele speeltoestellen. Het terrein is ideaal voor balspelen. Volleyballen kan op het speciale volleybalveld.

Camping Les Chênes Verts in de Ardèche

In het kasteel van Vogüé kunt u allerlei exposities bewonderen. De omgeving leent zich uitstekend voor kanoën, kajakken en speleologie. Ook voor wandelaars en fietsers zijn er volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Of wat te denken van een ritje te paard? Vlakbij camping les Chênes Verts kunt u prachtig vissen in de rivier de Ardèche.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €18,00 €18,00 €22,00 per dag
Extra persoon €4 €4 €4 per dag
Hond €3 €3 €3 per dag
Chalet 2/3 personen €280 €490 €555 per week
Chalet 4 personen €330 €560 €625 per week
Chalet 6 personen €530 €620 €855 per week
Camping Les Chênes Verts
Rhône-Alpes Ardèche Vogüé

Champ Redon
07200 Vogüé

+33 (0)4 75 37 71 54
Bekijk link, Engels, Frans
eind maart - eind oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.