Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 500 m

Camping les Tuillères

Camping les Tuillères is een gastvrije gezinscamping aan de oevers van de rivier de Drôme in het gelijknamige departement in de Rhône-Alpes. Breng uw dag door in het verwarmde zwembad of doe mee aan de vele workshops op de camping. De kampeerplaatsen zijn ruim tot wel 200 m2 en liggen zowel in de zon als in de schaduw. Daarnaast beschikken alle plekken over elektriciteit. In de sanitairgebouwen kunt u gebruikmaken van de individuele wascabines. Een wasmachine staat tot uw beschikking voor de wekelijkse was. Drie keer in de week is er een Kids Club in het hoogseizoen op camping les Tuillères. Een leuke manier om nieuwe vriendjes te leren kennen en leuke activiteiten uit te proberen. Daarnaast is er elke week een workshop kanoën in het zwembad. De twee zwembaden zijn verwarmd. Ook zijn er workshop klimmen en paardrijden waar aan deelgenomen kan worden.

Op vakantie in de Drôme

Rondom camping les Tuillères zijn er tal van activiteiten voor het hele gezin. In de rivier kunt u kanoën en kajakken en de bergen lenen zich uitstekend voor canyoning en via ferrata. Nog meer avontuur beleeft u tijdens het parapenten. Qua cultuur is er ook genoeg te doen. Ontdek de prachtige kastelen en ruïnes. Wandelaars en fietsers ontdekken de omgeving en de natuur via de vele paden en wegen.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Tuillères voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Tuillères

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Vercheny

route de Die, 26340 Vercheny

 

+33 (0)4 75 21 18 86
Duits, Engels, Frans
eind april - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.