Alle foto's

Safaritent Mouette

De safaritent is geschikt voor 6 personen en beschikt over een eigen badkamer. Van alle gemakken voorzien. Wil je in de natuur kamperen maar heb je geen eigen tent? Dan is deze vrijstaande, stoere Safaritent voor zes personen precies wat je zoekt. Je zult je gelijk thuis voelen in het gezellige en warme interieur. Voorzien van alle basis die je nodig hebt bij je glampingverblijf in de open natuur.

RCN la Ferme du Latois

Camping RCN la Ferme du Latois is een gezellige camping in de Vendée met zwembad voor een rustig verblijf. De kampeervelden van de camping zijn uitzonderlijk groot en groen, wat bijdraagt aan het ultieme vakantiegevoel. De ruime plaatsen (200 m²) hebben een zonnig ligging en zijn voorzien van elektra. U kunt lekker royaal buiten zitten en de kids bij de tent laten spelen. De moderne stacaravans zijn volledig ingericht, met eigen badkamer, toilet en keuken. Er zijn diverse types, kleinere voor maximaal 4 personen, maar u kunt ook kiezen voor een luxe zespersoons stacaravan met 3 slaapkamers en een veranda. Op de camping zijn een zwembad met glijbanen en een prachtig restaurant. In en rondom het zwembad worden zomers diverse activiteiten georganiseerd, zoals glijbaanraces. In het sfeervolle restaurant met een bar, kunt u terecht voor een compleet diner of snack.

Vakantie in de Vendée

RCN la Ferme du Latois ligt in aan de kust van de Vendée bij de plaats Coëx. Het is een prachtige kuststreek (140 km) met fijne zandstranden en ruige rotspartijen. Gezellige badplaatsen, authentieke dorpjes, gezinsattracties en natuurgebieden. Watersportliefhebbers komen hier ruimschoots aan hun trekken met sporten, zoals zeilen, (kite)surfen en zeekanoën. De direct omgeving is ideaal om al wandelen of fietsend van de natuur te genieten. Brede, kindvriendelijke zandstranden wisselen af met nieuwe jachthavens en oude vissershavens. Bezoek de badplaatsen Saint-Gilles-Croix-de-Vie met zijn oude haven en Les Sables d’Olonne, een mondaine badplaats en watersportcentrum, met zijn gezellige boulevard.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor RCN La Ferme du Latois – Safaritent Vendée voor je op een rij gezet:

RCN La Ferme du Latois – Safaritent Vendée
Frankrijk Pays de la Loire Vendée Coex

Le Latoi, 85220 Coex

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - half september
Blurred map of Europe