Geniet van een heerlijke vakantie of tussenstop op Camping les Gorges du Chambon. Fraai gelegen familiecamping met zwembad midden in de natuur en met comfort!

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 33
Kampeerterrein: 28 ha

Yelloh! Village Les Gorges du Chambon

Het mooie domein les Gorges du Chambon van 28 ha ligt op een heuvel midden in de natuur, tussen weilanden en bossen van de Charente (Poitou-Charentes). De rivier La Tardoire vormt een meander rond de camping. Castel camping les Gorges du Chambon beschikt over een mooi zwembad en is een paradijs voor natuurliefhebbers. De zeer ruime grasplaatsen zorgen voor een gevoel van vrijheid. Voor de kinderen: de ruime opzet van de camping geeft het gevoel van een gigantisch speelterrein waar ze met vriendjes heerlijk kunnen ravotten. En voor u: een vakantie waar je helemaal tot je zelf komt, onthaast en tegelijkertijd actief kan zijn middels de vele activiteiten die Les Gorges du Chambon biedt. En omdat je geen kind aan de kinderen hebt, is het dubbelop relaxen. De comfortabele voorzieningen op de camping zorgen ervoor dat u en uw gezin een ontspannen vakantie hebben. Wij willen deze unieke plek graag met jullie delen.

Natuurcamping in de Charente

In de omgeving van Yelloh! Village Les Gorges du Chambon zijn verscheidene landschappen te ontdekken. De glooiende valleien met de rivier de Charente vindt u in de omgeving van Angoulême. Hier vlakbij liggen de wijnvelden van de Cognac streek. In het zuiden kunt u de heuvels van het “kleine Zwitserland” ontdekken. Deze heuvels markeren de grens met de Dordogne. De vlaktes in het noorden van de Charente hebben veel culturele bezienswaardigheden. Ten westen is het heerlijk te vertoeven rond de meren van de Haute Charente en in de bossen van de Horte en Tardoire. Een authentiek stukje Frankrijk, en zeker de moeite waard om te ontdekken!

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village Les Gorges du Chambon voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Les Gorges du Chambon

Frankrijk Poitou-Charentes Charente Eymouthiers

16220 Eymouthiers

+33 (0)5 45 70 71 70
Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.