Meer foto's

Yelloh! Village Les Îles

Yelloh! Village Les Îles in Hudimesnil, vlakbij Granville, is een 5-sterrencamping met een fraai aquapark in het departement Manche in de regio Normandië. De camping heeft ruime kampeerplaatsen en mooie cottages te huur. Op camping Les Îles kunt u het hele seizoen lang rekenen op een ruim dienstenaanbod dat van ’s ochtends tot ’s avonds beschikbaar is. Onthaaldesk, bar, restaurant, kruidenierszaak, wassalon, fietsverhuur. U kunt het zo gek niet bedenken of er is aan gedacht. Zo beleeft u een zalige vakantie met alles erop en eraan! Yelloh! Village Les Îles beschikt over een buiten- en binnenzwembad en organiseert activiteiten voor zowel jong als oud. Het aquapark (1.750 m²) heeft waterglijbanen, peuterbad en hydromassage. Op de camping treft u een kleine kinderboerderij, sport- en speeltoestellen, trampolines en speeltuin voor de hele familie.

Vakantie in Normandië

Bezoek de unieke plekjes, het culturele erfgoed van Normandië, de zandstranden en historische plaatsen in de buurt van camping Les Îles in Frankrijk. Wandelen in de baai van Mont Saint-Michel, ontdek de D-day invasiestranden en de Chausey-eilanden. Bezoek de historische haven van Granville en Saint-Malo (Bretagne).

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village Les Îles voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Les Îles
Frankrijk Normandië Manche Hudimesnil

26, les Terres Alix, 50510 Hudimesnil

Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe