Fietsen in Frankrijk

Lekker fietsen vanaf de camping

Ben je voor de zomer nog op zoek naar een fijne camping in Frankrijk? Wat dacht je van een camping in de omgeving van uitgestrekte fietsroutes. Dit zijn 10 fijne fietscampings in Frankrijk.

1.Camping Les Bois du Bardelet

Deze camping ligt in het hart van de Sologne in Centre-Val-de-Loire. Dit is een echt paradijs voor fietsers. Maak mooie fietstochten en bezoek onderweg prachtige kastelen en het bijzondere stadje Gien.

Meer informatie

2. Yelloh! Village Les Vikings

Een kindvriendelijke camping aan zee in Normandië. Fiets in de omgeving van de camping, langs de kust of maak een tocht naar de Mont-Saint-Michel.

Meer informatie

3. Camping Des Iles

Mooie natuurcamping met zwembad aan zee in Bretagne. Maak mooie wandelingen langs de kust of pak de fiets en trek het veelzijdige binnenland in. Neem bij lekker weer een duik in de zee of geniet van het grote zwembad op het terrein.

Meer informatie

4. Camping Saint Hubert

Een groene, kleine camping in de Vendée op slecht 500 meter van het zandstrand aan de Atlantische kust. Fiets naar de bekende badplaats Les Sables d’Olonne of  over de mooie routes langs de kust.

Meer informatie

5. Camping La Ferme de Mayocq

Deze sfeervolle camping in de baai van Somme is een ideaal startpunt voor prachtige fietstochten door de omgeving van Picardië in Noord-Frankrijk. Geniet van de rust op de ruime, groene kampeerplaatsen.

Meer informatie

6. Camp du Soleil

Vakantie op het eiland Île de Ré in de Charente-Maritime, gelegen op 400 meter van de zee. De fiets is op het eiland het vervoermiddel bij uitstek. Geniet van de prachtige natuur, de stranden en pittoreske vissershaventjes.

Meer informatie

7. Camping Les Portes de Sancerre

Camping in de Val de Loire, aan de voet van de Sancerre. U verblijft aan de oever van de Loire, onder de bomen. De Sancerre is het hoogtepunt van de gastronomie, omringd door met wijngaarden.

Meer informatie

8. Camping Saint Laurent

Mooie camping bij het Canal du Midi Tussen Carcassonne en Toulouse in de Midi in de regio Occitanië. Gelegen in de prachtige natuur. De camping is een paradijs voor kinderen.

Meer informatie

9. Camping Les Peupliers

Fiets langs de kastelen en de wijngaarden van de Loire. Deze camping is ideaal gelegen op het circuit van de Loire te fiets. Bezoek ook de historische stad Tours.

Meer informatie

10. Camping Le Verger Fleuri

Maak prachtige fietstochten langs het meer van Annecy of door de Franse Alpen en geniet optimaal van je vakantie op deze gezellige camping in Haute-Savoie.

Meer informatie