10 leuke campings in de Franse Pyreneeën

De Franse Pyreneeën zijn een prachtig berggebied in het zuiden van Frankrijk. Je kunt er uitstekend wandelen, klimmen en fietsen door de mooie natuur. Vanaf een camping in de bergen of aan een rivier in de Pyreneeën kun je de omgeving makkelijk verkennen. Bekijk hier onze selectie van 10 leuke campings in de Franse Pyreneeën.

Bekijk alle campings Midi-Pyrénées

Meer inspiratie: camping Frankrijk blogs

1. Camping Sites et Paysages Pyrénévasion

Deze natuurcamping ligt in de Hautes-Pyrénées en is zowel in de zomer als in de winter geopend. Vanaf de camping loop je zo de bergen in, waar je in de zomer kunt wandelen en in de winter kunt skiën. Er is daarnaast een waterpark met sauna en een fitnessruimte en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. De camping heeft 68 staanplaatsen en 23 accommodaties te huur.

Meer informatie

2. Camping Pradelongue

Deze familiecamping ligt in het dal van de Haute-Garonne tussen de bergen van de Pyreneeën. op 150 meter van de camping stopt een shuttle bus die je naar de thermen brengt voor ontspanning. Vanaf de camping kun je de Pyreneeën goed verkennen en ook op de camping zijn er genoeg faciliteiten zoals een zwembad, sportvelden en een fitnessruimte. De camping heeft 117 staanplaatsen en 18 accommodaties te huur.

Meer informatie

3. Camping Azun Nature

Deze natuurcamping ligt in het hart van de Hautes-Pyrénées op 865 meter hoogte. Vanaf de camping loop je zo de natuur in voor een wandeling of een fietstocht. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht en je wordt omringd door bergen en bossen. Er is een voetbalveld, volleybalterrein, jeu de boulesbaan en tafeltennistafel. De camping heeft 25 staanplaatsen en 14 accommodaties te huur.

Meer informatie

4. Camping So de Prous

Deze familiecamping ligt in een vallei tussen Tourmalet en Gavarnie in de Hautes-Pyrénées. De camping wordt omringd door bergen en bossen en je loopt dan ook zo de weidse natuur in, waar je kunt wandelen en fietsen. In de zomer wordt er op de camping van alles georganiseerd zoals themadiners en sporttoernooien. De camping heeft 74 staanplaatsen en 14 accommodaties te huur.

Meer informatie

5. Camping Sunêlia Malazéou

Deze camping ligt in Ax-Les-Thermes op een paar kilometer van Andorra in de Ariège in de Midi-Pyrénées. De camping is het hele jaar open en in de zomer kun je in de bergen wandelen en in de winter kun je skiën. Op de camping vind je een zwembad, sauna en restaurant met een mooi terras. Daarnaast vermaken de kinderen zich bij de speeltuin en tafeltennistafel. De camping heeft 151 staanplaatsen en 92 accommodaties te huur.

Meer informatie

6. Camping de Larbey

Deze familiecamping bevindt zich in de Gaves-vallei in de Hautes-Pyrénées. De camping is het hele jaar geopend en in de winter kun je er dus skiën en in de zomer wandelen. De camping wordt omringd door bergen en bossen en je kunt dus makkelijk de Pyreneeën in trekken. Er is een mooi zwembad en er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals paëlla- en karaokeavonden. De camping heeft 8 staanplaatsen en 40 accommodaties te huur.

Meer informatie

7. Camping Le Montagnou

Deze mooie camping bevindt zich in de buurt van Seix en ligt aan een rivier in de Ariège. Er is een lekker zwembad en tafeltennis en speeltuin voor de kinderen. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals verschillende thema-avonden voor het hele gezin. In de buurt kun je mooi wandelen en fietsen. De camping heeft 40 staanplaatsen en 7 accommodaties te huur.

Meer informatie

8. Camping Les Lascrouts

Deze rustige camping ligt in de Hautes-Pyrénées op een hoogte van 850 meter. De camping is het gehele jaar geopend voor skiën in de winter en wandelen in de zomer. Vanaf de camping kun je goed de bergen verkennen en er zijn allerlei sportieve activiteiten te doen. Er is een recreatieruimte met spelletjes en er is buiten een speeltuin. De camping heeft 11 staanplaatsen en 61 accommodaties te huur.

Meer informatie

9. Yelloh! Village Le Pré Lombard

Deze familiecamping ligt tussen de bergen en aan de oever van de rivier de Ariège. De camping organiseert allerlei leuke activiteiten zoals dansavonden, goochelshows en themadiners. Er is een Kids Club en een bar waar ’s avonds muziek is.Vanaf de camping kun je zo de groene natuur en bergen in wandelen. De camping beschikt over 100 staanplaatsen en 103 huuraccommodaties.

Meer informatie

10. Pyrénées Natura

Deze natuurcamping is gelegen in de Hautes-Pyrénées en heeft een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen. In de omgeving kun je fantastisch wandelen en fietsen. Op de camping vind je een sauna, whirlpool, speeltuin, tafeltennis en jeu de boules. Ook kunnen er wijnproeverijen worden georganiseerd voor de campinggasten. De camping heeft 47 staanplaatsen en 19 huuraccommodaties.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

Meer leuke campings in de Franse Pyreneeën?

Ben je benieuwd naar meer leuke campings in de Franse Pyreneeën of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan alle leuke campings in de Franse Pyreneeën op onze website.

Leuke campings in de Franse Pyreneeën