10x kamperen op een kleine camping in het zuiden van Frankrijk

Misschien is Zuid-Frankrijk voor veel Nederlanders wel de meest favoriete kampeerbestemming voor de (zomer)vakantie. Dit deel van Frankrijk heeft een aangenaam klimaat, afwisselende landschappen, lekker eten en een diversiteit aan buitenactiviteiten! Geniet van een vakantie op een camping in Zuid-Frankrijk. Bekijk hier een selectie van 10 kleine campings in Zuid-Frankrijk!

Bekijk hier alle kleine campings in Zuid-Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Les Moulettes ★★★★

Kleine familiecamping gelegen in een klein dorpje, bij de rivier de Loire. Camping Les Moulettes beschikt over een prachtig zwembad en een terras, waar je pizza’s en panini’s kunt eten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

2. Camping Le Petit Pyrénéen ★★★

Kleine camping gelegen in de groene bergen van de Franse Pyreneeën. Camping Le Petit Pyrénéen ligt aan de rivier de l’Arize waar je kunt kanoën en zwemmen. Je kunt er genieten van een zwembad en een fijn restaurant.

Meer informatie

3. Chalets du Soleil ★★★

Gezellige familiecamping gelegen in de groene heuvels van de Lot. Chalets du Soleil beschikt over een heerlijk zwembad en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De camping ligt aan een rivier met strand.

Meer informatie

4. Camping du Moulin de Piot ★★★

Mooie natuurcamping aan rivier in de Limousin. Camping du Moulin de Piot is omgeven door prachtige natuur en is daardoor de ideale vakantiebestemming van natuur- en wandelliefhebbers.

Meer informatie

5. Cap Taillat Camping ★★★★

Luxe camping gelegen in de Var, vlakbij de heerlijke stranden van de Middellandse Zee. Cap Taillat Camping heeft een heerlijk zwembad en een restaurant waar je een hapje kunt eten.

Meer infromatie

6. Bosc Negre Vakantiepark

Welkom op de Bosc Nègre, kleinschalig vakantiepark in de Dordogne. Het kindvriendelijke park is ideaal voor een vakantie met het gezin. Geniet van alle voorzieningen voor een geslaagde vakantie, zoals het restaurant en het zwembad.

Meer informatie

7. Domaine du Trappeur ★★

Kleine camping in de bergen van de Savoie. De kampeerplaatsen liggen op het zuiden met een geweldig uitzicht over de vallei en het dorp. Daarnaast verhuurt Domaine du Trappeur verschillende huuraccommodaties waaronder ingerichte tenten, chalets, hotelkamers en gîtes.

Meer informatie

8. Camping Clair de Lune ★★★★

Heerlijke camping op het schiereiland Giens, gelegen in de groene heuvels van de Var. Vanaf de Camping Clair de Lune loop je zo naar het strand. De camping heeft een fijn terras en leuke speeltuinen.

Meer informatie

9. Camping Domaine Saint-Laurent ★★★

Kleine familiecamping met zwembad in de Aude tussen Carcassonne en Toulouse in de Languedoc-Rousillon. Camping Domaine Saint-Laurent in Zuid-Frankrijk ligt in de heuvels en biedt ruim opgezette kampeerplaatsen en verschillende volledig ingerichte huuraccommodaties.

Meer informatie

10. Castelwood ★★★★

Heerlijk kleinschalig vakantiedomein in de Dordogne met houten chalets en een heerlijk zwembad gelegen in het hart van het bos van Biron. Castelwood is ideaal voor rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen. Geniet hier met zijn tweetjes of met het gezin van de rust en de stilte!

Meer informatie

Lees ook:

Terug naar het: Camping Frankrijk blog