Campings in de Ariège

Het departement Ariège ligt in het zuiden van Frankrijk aan de grens met Spanje en Andorra. Het landschap van de streek wordt gedomineerd door de hoge bergen van de Pyreneeën in het zuiden en door heuvels, kleine valleien, en platteland in het noorden. Ontdek hier 10 mooie campings in de Ariège.

Alle campings in Ariège

1. Camping Le Petit Pyrénéen ★★★

Kleine camping gelegen aan de rivier L’Arize. Je kunt er kamperen of verblijven in een chalet, stacaravan of coco sweet tent. Camping Le Petit Pyrénéen heeft een zwembad, speeltuin met trampoline, jeu de boulesbaan en een restaurant waar je heerlijk kan eten.

Bekijk Camping Le Petit Pyrénéen

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings of Boek Direct

2. Camping Le Haut Salat ★★★

Heerlijke camping aan een riviertje, gelegen in de Franse Pyreneeën. De kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Het is ook mogelijk om te verblijven in een stacaravan of ingerichte tent. Camping Le Haut Salat heeft een zwembad, voetbalveld, speeltuin en snackbar.

Bekijk Camping Le Haut Salat

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

3. Camping Du Bourdieu ★★★

Kleine camping in de heuvels van het noorden van de Ariège. Camping Du Bourdieu beschikt over verschillende chalets, cottages, bungalowtenten en coco sweets. Daarnaast zijn er ook staplaatsen voor je eigen tent, caravan en camper. Er is een zwembad, animatie en snackbar.

Bekijk Camping Du Bourdieu

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

4. Camping La Roucateille ★★★

Op 4 km afstand van het mooie stadje Foix verwelkomt Camping la Roucateille je voor een ontspannende vakantie. Er is altijd rust op de camping: geen late avonden of geanimeerde animatie. Op de camping zijn stacaravans en normale staanplaatsen te huur.

Bekijk Camping La Roucateille

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

5. Camping L’Arize ★★★★

Gezellige familiecamping gelegen aan de rivier l’Arize. De riviercamping heeft mooie camperplaatsen, chalets, huurtenten, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Camping L’Arize beschikt over een zwembad, animatie, campingwinkel en speeltuin. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

6. Camping La Pibola ★★★

Familiecamping tussen Mirepoix en het meer van Montbel. Naast traditioneel kamperen vindt u op het kampeerterrein ook chalets, mobilhomes en ingerichte tenten. Camping La Pibola heeft een zwembad, speeltuin, jeu de boulesbaan. Verder kunt u een workshop boogschieten volgen.

Bekijk Camping La Pibola

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

7. Yelloh! Village Le Pré Lombard ★★★★

Gezellige familiecamping gelegen tussen de bergen aan de oever van rivier de Ariège vlakbij Andorra en Spanje. Yelloh! Village Le Pré Lombard beschikt over een zwemparadijs met waterglijbanen, voetbalveld, uitgebreide animatie, sauna en restaurant. Je kunt naast kampeerplaatsen ook stacaravans, lodgetenten en coco sweet tenten huren.

Bekijk Yelloh! Village Le Pré Lombard

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

8. Camping du Parc de Palétès ★★★

Rustige camping met een panoramisch uitzicht over de bergen. Camping du Parc de Palétès heeft een zwembad, tennisbaan, volleybalveld en een restaurantje waar je wat kunt eten. Huur een kampeerplaats, stacaravan, lodgetent of chalet.

Bekijk Camping du Parc de Palétès

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

9. Camping Les Mijeannes ★★★

Middelgrote gezinscamping gelegen aan de rivier L’Ariège. Camping Les Mijeannes heeft een zwembad met glijbaan, trampoline, minigolf, voetbalveld, volleybalveld, badmintonrackets, bowlingbaan, mountainbikeparcours, fitnessruimte en nog veel meer. Je kunt er kampeerplaatsen, stacaravans, chalets en coco sweet tenten huren.

Bekijk Camping Les Mijeannes

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

10. Camping Les Eychecadous ★★★

Rustige, kleine camping gelegen aan een riviertje en aan de rand van het dorpje Artigat. Huur een grote kampeerplaats of vier vakantie in een safaritent, stacaravan of bungalowtent. Camping Les Eychecadous beschikt over een zwembad, snackbar en campingwinkel.

Bekijk Camping Les Eychecadous

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

Lees ook: