10x kamperen op een rustige charme camping in Frankrijk

Op een charme camping geniet u van een sfeervolle campingvakantie op een charmant kampeerterrein. De charme campings kenmerken zich door de ligging, uitstraling en gastvrijheid van de campingeigenaren. Een charme camping biedt groene kampeerplaatsen en goed verzorgde verhuuraccommodaties als mobile homes, stacaravans of safaritenten. De charmante campings zijn prachtig gelegen in de bergen, aan een meer of rivier, aan zee of in het groene binnenland. Bekijk hier onze selectie van 10 rustige charme campings in Frankrijk.

Bekijk hier alle charme campings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping Le Devançon – Provence

Gezellige kleine familiecamping gelegen in de groene velden en heuvels van de Provençe. Op Camping Le Devançon vindt je een fijn zwembad en in de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

2. Camping Maison du Silence Bonnefond – Auvergne

Welkom bij Camping Maison du Silence Bonnefond, op zoek naar een rustige plek om bij te komen en te genieten van de omgeving, dat vind je bij ons.

Meer informatie

3. Camping du Bas Meygnaud – Dordogne

Kleine, rustige camping met zwembad, in de Dordogne. Geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Veel culturele en sportieve mogelijkheden. We kunnen binnenkort weer naar Frankrijk, dus welkom op Camping du Bas Meygnaud met 2 nieuwe safaritenten dit seizoen!

Meer informatie

4. Camping La Bucherie – Dordogne

Camping la Bucherie is misschien wel het best bewaarde geheim van de Dordogne. Midden in de natuur waar uw kind naar hartenlust kan ravotten en u samen met uw partner kunt genieten van rust, ruimte, een glaasje wijn, een mooi boek of gewoon van elkaar.

Meer informatie

5. Camping Au Bois Joli – Bourgogne

Vakantie is… zon, buiten zijn, heerlijk in de natuur tot rust komen… Vakantie 2020, beter op het Franse platteland dan in het drukke Nederland. ? Kom op adem, en geniet in de Franse Bourgogne op Camping Au Bois Joli. Soyez bienvenue !

Meer informatie

6. Camping Le Pech Charmant – Dordogne

Sfeervolle familiecamping Camping Le Pech Charmant heeft Nederlandse eigenaren en ligt in de middeleeuwse Dordogne. We bieden veel ruimte middenin de prachtige natuur. Er zijn mooie luxe safaritenten met eigen sanitair en ook XL plaatsen waarvan een aantal met privé-sanitair. Deze zomer zijn alle voorzieningen geopend: verwarmd zwembad, broodservice, kinderboerderij, restaurant en snackbar.

Meer informatie

7. Aux Lodges du Mas de Nadal – Lot

Prachtige camping Aux Lodges du Mas de Nadal beschikt over luxe lodgetenten en kampeerplekken, waar je kunt genieten van een lekker zwembad en fijne bistro. In de groene omgeving van de Lot kun je lekker wandelen en fietsen.

Meer informatie

8. Camping Le Port de Limeuil – Dordogne

Gelegen aan het kruispunt van de rivieren de Dordogne en de Vézère kun je Camping Le Port de Limeuil vinden. Je kunt er genieten van een zwembad en een zandstrand aan de rivier.

Meer informatie

9. Camping Domaine des Chênes – Ardèche

Fijne charmecamping met zwembad, kids club, restaurant en sauna. Camping Domaine des Chênes ligt in de groene omgeving van de Ardèche waar je kunt genieten van de rivier en lekker kunt wandelen.

Meer informatie

10. Camping Ferme Pédagogique De Prunay – Loiredal

Deze charmante boerderijcamping bevindt zich in op het groene platteland in het Loiredal. Op Camping Ferme Pédagogique De Prunay kunnen de kinderen knuffelen met de boerderijdieren en je vindt er een fijn zwembad.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog