Campings met Nederlandse eigenaren

Op een camping in Frankrijk met Nederlandse eigenaren geniet je van het beste van twee werelden. Je hebt toegang tot alles wat Frankrijk te bieden heeft en kunt tegelijkertijd in je eigen taal spreken!

Camping Vallee de Lignac ★★★

Rond een oude Franse boerderij vind je ruime kampeerplaatsen, safaritenten, een verwarmd zwembad met verwarmde peuterbaden, een speeltuin, veel ruimte om te spelen en een gezellig terras, met mooi uitzicht, waar je heerlijk kunt eten. Camping Vallee de Lignac is en charmecamping op en top! De Safaritenten Country zijn nieuw in 2023!

Bekijk Camping Vallee de Lignac

Camping du Bas Meygnaud ★★

In het hartje van het Dronnedal in de Dordogne ligt deze kleinschalige natuurcamping met vriendelijke Frans-Nederlandse eigenaren. Camping du Bas Meygnaud biedt 50 royale plaatsen, waar je volop kunt genieten van rust en natuur.

Bekijk Camping du Bas Meygnaud

Camping L’Ardéchois ★★★★★

Christa en Theo zijn de gastvrije eigenaren van Camping L’Ardéchois in de Ardèche. Camping L’Ardéchois ligt aan het riviertje Gluyère, waar je kunt zwemmen en vissen. Op de camping geniet je volop van rust, ruimte, luxe en gezelligheid.

Bekijk Camping L’Ardéchois

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

RCN Belledonne ★★★★

De prachtige camping van Debby en Kars ligt midden in het natuurschoon van de Franse Alpen. Vanaf RCN Belledonne kijk je uit op de alombekende Alpe d’Huez en kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken.

Bekijk RCN Belledonne

Camping La Garenne ★★★

Camping onder Nederlandse leiding in het mooie dal van de rivier de Eyrieux. Camping La Garenne ligt op 5 minuten lopen van het dorpscentrum en in de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen. Op de camping heerst een familiale sfeer.

Bekijk Camping La Garenne

Prijzen en beschikbaarheid: Villatent, Allcamps, LuxCamp & MyCamping.com

Lees ook: