5 landelijk gelegen campings in Frankrijk

Wil je genieten van een heerlijke vakantie op het Franse platteland? Bekijk dan deze 5 mooi gelegen campings op het platteland van Frankrijk. Boek een rustieke camping en geniet van een rustige kampeervakantie.

1. Flower Camping La Samaritaine

In het zuiden van de Franse Ardennen, in de bossen van de Argonne en in de buurt van het middeleeuwse kasteel van Sedan, ligt Flower Camping La Samaritaine. De landelijk gelegen camping is ideaal gelegen aan een pittoresk meer. Het is een perfecte plek voor een gezellig verblijf in een prachtig natuurlijke omgeving. De camping heeft 98 ruime kampeerplaatsen voor een tent, caravan of camper. Daarnaast kun je comfortabele accommodaties, zoals chalets of een stacaravan huren.

Meer informatie

2. Camping Fontaine du Roc

Op de grens van de Périgord en de Agenais ligt op het Franse platteland de 3 sterren camping Fontaine du Roc in het hart van het land van de Bastides, een mooie, zonnige en kalme regio. In de beschermde natuur, op een beboste heuvel met eikenbomen, rust, schoonheid en comfort zijn de sleutelwoorden van Fontaine du Roc.

Meer informatie

3. Camping La Colombière

De rustige camping La Colombière in Haute-Saône ligt in de buurt van het meer van Genève. De landelijke camping ligt op een rustig plekje tussen de bergen en het water. Een ideale bestemming voor berg- en natuurwandelingen. De camping ligt op slechts 10 minuten van Genève en 30 minuten van Annecy.

Meer informatie

4. Camping Au Bord de L’Aisne

Camping Au Bord de l’Aisne ligt naast de rivier de Aisne, en biedt accommodatie met eigen kookgelegenheid, een binnenzwembad, een kinderspeeltuin en een fitnesscentrum in de open lucht. De ideale plek voor iedereen die het Franse platteland en van vissen in de natuur houdt. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten en caravans en er zijn speciale plekken voor campers.

Meer informatie

5. Camping Domaine Laborde

Je vind de naturistencamping op de grens van de Dordogne en Lot-et-Garonne. De landelijk gelegen naturistencamping Domaine Laborde is uitermate geschikt voor liefhebbers van de natuur en het goede leven. Een ideaal vertrekpunt voor mooie wandelingen, fietstochten en het verkennen van de wijngaarden.

Meer informatie

Meer landelijk gelegen campings?

Ben je benieuwd naar meer landelijk gelegen campings in Frankrijk of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan alle landelijk gelegen campings in Frankrijk op onze website.

Landelijk gelegen campings in Frankrijk