Algemene gegevens

Staanplaatsen: 53
Huuraccommodaties: 94

Campéole Domaine De La Pinède

Campéole Domaine De La Pinède is een gezellige familiecamping gelegen in de Finistère. De camping beschikt over een lekker zwembad en verschillende speeltoestellen, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast kunnen actievelingen terecht bij het tennisveld, multisport terrein en jeu de boules baan. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Zo kun je meedoen aan wandelingen, toernooien en theater. Op de camping vind je een snackbar en bar.

Geniet van de groene omgeving

Reis in de streek van de wereldberoemde menhir Pierres Debout, tussen Concarneau en Pont-Aven, door het authentieke Bretagne van vissers en schilders. Onze camping, die is gelegen in Trégunc, in Cornouaille, biedt je een authentieke, ongedwongen vakantie die in het teken staat van heerlijke stranden, menhirs, natuurschoon en poëzie.

Campéole Domaine De La Pinède

Frankrijk Bretagne Finistère Trégunc

Rue de Melgven, 29910 Tregunc

+33 (0)2 98 97 67 40
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.