Algemene gegevens

Staanplaatsen: 7
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 500 m

Camping Les Pourettes

Camping Les Pourettes is een kleine natuur getrouwe camping midden tussen de weilanden en bossen van de prachtige Haute-Vienne (Limousin) op het Franse Platteland. De groene camping heeft 12 ruime plaatsen waaronder 4 tweepersoonscaravans (tentje bijzetten is mogelijk) en een safaritent voor 4 personen, alle verhuuraccommodaties zijn volledig ingericht en hebben overdekte veranda. Het hart van de camping is een vis-zwemvijver waaraan u met een eigen tent of caravan kunt staan, maar u kunt ook kiezen voor een plek in het bos of veld, ergens anders op het terrein. Op bijna alle plaatsen is elektriciteit een optie. Camping Les Pourettes beschikt over 2 warm water douches, 2 wastafels, 2 toiletten, een algemene keuken en drie vaste BBQ’s die voor iedereen te gebruiken is. Wandelen, een boerenmarkt bezoeken of een middag in de hangmat doorbrengen alles is mogelijk. U kunt bij ons 3 keer in de week aanschuiven voor het ontbijt of diner. Het winkeltje bevat een aantal huisgemaakte producten en seizoensgroente uit eigen (moes)tuin. Een ijskast, een keukentje, picknicktafels, barbecues, wifi, schone toiletten en douches het is er allemaal. En natuurlijk is ook uw huisdier ook welkom op deze bijzondere plek.

Kamperen in de Haute-Vienne

In de omgeving van de camping liggen veel oude dorpjes zoals Arnac Pompadour en Ouradour. De eeuwenoude stad Limoges ligt op 20 auto minuten afstand van camping Les Pourettes. De kastelenroute van Richard Leeuwenhart, de beroemde koning die dodelijk gewond raakte in Châlus, voert u naar het zuidwesten van de regio van Pays de Feuilardiers tot het zuiden van Pays Arédien. Over bijna 180 km zijn er 19 locaties aangegeven met belangrijke architectonische kunstwerken en schitterende erfgoederen die open of toegankelijk zijn voor publiek. Diverse kastelen kunt u bezoeken of bewonderen. De natuur liefhebber kan een bezoek brengen aan d’etang Rouffiac, een prachtig natuurgebied, met 104 hectare bos en 40 vijvers. U kunt hier eindeloos wandelen (ook met honden), zwemmen, vissen, kanovaren, een klimmuur beklimmen of een hapje eten.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Pourettes voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Pourettes

Frankrijk Limousin Haute-Vienne Château-Chervix

Les Petits landes des serves, Lavaud Bousquet, 87830 Château-Chervix

+33 65 95 02 404
Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.