Natuur kamperen in Frankrijk

Wandelen, een nieuwe omgeving ontdekken, op avontuur in de natuur, vanaf de kampeerplaats genieten van bomen, bloemen en planten… Deze campings zijn een ideale vakantiebestemming voor echte natuurliefhebbers.

1. Camping Nature l’Ombrage

Camping Nature l’Ombrage is een prachtige natuurcamping in de Ardèche. De camping ligt tussen Vallon Pont d’Arc en ruoms, vlak bij het natuurreservaat Gorges de l’Ardèche en de rivier de Ardèche. Het zwembad is heerlijk om na een lange wandeltocht verkoeling te zoeken of gewoon om even aan de rand te zonnen.

Meer informatie

2. Camping Sites et Paysages Les Hirondelles

Camping Les Hirondelles is en kleine natuurcamping in de Midi-Pyrénées. De campingeigenaren zijn er om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Het terrein ligt dichtbij Parc Naturel Régional des Causses du Quercy.

Meer informatie

3. Camping Saint Pons

Camping Saint Pons ligt aan de kust van het departement Var. Maak mooie strandwandelingen en geniet van mooie Provençaalse dorpjes in de buurt. Het kampeerterrein is rustig en er heerst een gemoedelijke sfeer.

Meer informatie

4. La Parenthèse – Camping Les Ormes

Een fijne charme camping in een bosrijke vallei in Lot-et-Garonne. De groene camping La Parenthèse – Les Ormes ligt middenin de natuur. Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen in uw eigen tent/caravan of in een huuraccommodatie.

Meer informatie

5. Camping Les Deux Vallées

Camping Les Deux Vallées is ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers. De natuurcamping ligt in de Dordogne-vallei. Er is een prachtig zwembad, een visvijver en de omgeving is fantastisch.

Meer informatie

6. Camping Chantecler

Een mooie camping met zwembad in de Provence. De groene camping Chantecler heeft afgebakende kampeerplaatsen waardoor u rust, ruimte en privacy ervaart. In de omgeving kunt u prachtige wandel-, fiets- en paardrijtochten maken.

Meer informatie

7. Camping Airotel Les Gros Joncs

Tussen het bloeiende landschap in Poitou-Charentes ligt de luxe camping Les Gros Joncs. Natuurliefhebbers genieten van de prachtige omgeving, strandwandelingen en groen op de camping.

Meer informatie

Meer campings voor natuurliefhebbers?

Ben je benieuwd naar meer campings voor natuurliefhebbers in Frankrijk of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan meer campings voor natuurliefhebbers in Frankrijk op onze website.

Natuurcampings in Frankrijk