Tussenstop (doorreis) campings in Frankrijk

Onderweg naar het zuiden van Frankrijk of Spanje, is het heerlijk om onderweg een tussenstop te maken. Er zijn superveel leuke stadjes en gebieden, waar je even tot rust kunt komen na een lange autorit. Geniet van gezellige campings met veel faciliteiten waar je 1 of meerdere nachten kunt verblijven. Bekijk de leukste doorreis campings.

1. Paris Maisons-Lafitte (doorreis Zuidwest-Frankrijk)

De grote familiecamping Paris Maisons-Lafitte. Een ligt ten westen van Parijs, gelegen op een eiland. Ideaal als tussenstop onderweg naar Zuidwest Frankrijk.

Meer informatie

2. La Tour de France (doorreis Pyreneeën en Spanje)

Op camping La Tour de France kun je genieten van het zwembad, aan de voet van de groene Pyreneeën. De camping is de perfecte tussenstop onderweg naar Spanje en de Spaanse costa’s.

Meer informatie

3. Airotel La Mignardière (doorreis Zuidwest-Frankrijk en Dordogne)

De gezellige familiecamping Airotel La Mignardière heeft een zwembad en ligt bij het stadje Tours. Een ideale camping om te stoppen voor onderweg naar Zuidwest Frankrijk of de Dordogne.

Meer informatie

4. Camping Le Devançon (doorreis naar Spanje of Italië)

Camping Le Devançon is een mooie kleine camping midden in de bossen en bergen van de Aix en de Provence. De camping is ideaal voor de doorreis naar Spanje of Italië.

Meer informatie

5. Camping de Paris (doorreis naar Zuid-Frankrijk)

De groene Camping de Paris ligt bij Parijs, in een natuurpark, aan de rivier de Seine. Een perfecte doorreiscamping onderweg naar Zuidwest Frankrijk.

Meer informatie

6. Domaine du Buisson (doorreis Franse Alpen en Italië)

Domaine du Buisson is een kleine kasteelcamping, gelegen aan een rivier en te midden van de bossen van Champagne. De kleine camping is ideaal als tussenstop naar de Franse Alpen en Italië.

Meer informatie

7. Camping Des Barolles (doorreis naar Provence, Côte d’Azur of Languedoc)

De kleine camping Des Barolles, ligt net iets onder de stad Lyon. De camping is ideaal als tussenstop naar de Provence, Côte d’Azur en de Pyrénées-Orientales.

Meer informatie

8. Camping Le Fil De L’eau (doorreis Provence, Pyreneeën)

Maak een tussenstop op de gezellige Camping Le Fil De L’eau, gelegen aan een mooi meer en tussen Beaune en Dijon, ideaal voor onderweg naar de Provence, Côte d’Azur of de Pyreneeën.

Meer informatie

9. Camping Le Clos Auroy (onderweg naar Zuid-Frankrijk)

De mooie familiecamping Camping Le Clos Auroy, ligt in het hart van de Auvergne vlakbij de Puy de Dôme. Ideaal als doorreiscamping onderweg naar Zuid-Frankrijk.

Meer informatie

10. Camping Robinson (doorreis naar de Franse Pyreneeën)

Camping Robinson is een gezellige familiecamping in de buurt van Bourges gelegen bij het Auron meer. Een ideale camping voor onderweg als tussenstop naar de Pyreneeën.

Meer informatie

Lees ook: