10x kamperen op een camping in de Franse natuur

Geniet van de rust, groene ligging en de prachtige omgeving. Ontdek hier 12 mooie natuurcampings in Frankrijk.

Bekijk hier alle natuurcampings in Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. RCN Belledonne ★★★★

Gezellig vakantiepark met zwembad vlakbij de Alpe d’Huez op 10 minuten van Le Bourg-d’Oisans in de Franse Alpen (Rhône-Alpes). RCN Belledonne ligt in een bergachtig landschap aan het begin van de vallei l’Eau d’Olle en is ideaal voor een ontspannen en actieve zomervakantie in de bergen.

Meer informatie

2. Camping De La Bonnette ★★★

Gezellige kind- en hond vriendelijke familiecamping aan de rand van het middeleeuwse dorpje Caylus. Camping De La Bonnette is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel-, fiets-, auto- en motortochten door de prachtige omgeving met zijn heuvels en mooie rivierdalen. Huur een mobilhome of een luxe safaritent!

Meer informatie

3. Domaine du Haut des Bluches ★★★

Rustige bergcamping in de Vogezen met directe toegang tot vele wandelingen en fietstochten door de natuur. Domaine du Haut des Bluches heeft een sportveld, tafeltennistafel en kinderanimatie in de zomer.

Meer informatie

4. Goute La Vie ★★

Kleine natuurcamping met zwembad in de Ain (Rhône-Alpes). Boek een ruime kampeerplaats met prachtig uitzicht of overnacht in de chambres d’hôtes. Camping Goute La Vie beschikt over een terras, speelkamer en luxe sanitair met een aparte familie badkamer.

Meer informatie

5. Huttopia Les Châteaux ★★★

Heerlijke natuurcamping in de Loire tussen het bos en de rivier de Loire. Een streek vol cultuur, historie en architectuur. Boek een schaduwrijke kampeerplaats op Huttopia Les Châteaux een van de comfortabele huuraccommodaties en bezoek de talloze kastelen in de Loire.

Meer informatie

6. Camping du Buisson ★★★

Kleinschalige kasteelcamping gelegen in het park van het oude kasteel van Buisson te midden van de rivier, het meer en bossen in de Champagne. Camping du Buisson is ideaal voor families met kinderen die op zoek zijn naar rust en kalmte in een natuurlijke omgeving.

Meer informatie

7. Camping & Gîtes en Campagne ★★★

Gezellige kleine familiecamping met zwembad in Saint-Christophe in de Charente (Poitou-Charentes). Camping & Gîtes en Campagne is gelegen midden in de natuur in een schitterende omgeving met bossen, velden en bergen. Er is een vuurkuil, zwembad, kinderbadje, speeltuin, ping-pong en jeus de boules baan.

Meer informatie

8. Safaritent in Colméry – Bourgogne

Overnacht in een schitterende safaritent in Colméry, waar je helemaal tot rust kan komen in de natuur. Rondom Colméry is er van alles te doen. Maak een mooie wandeling of bezoek leuke stadjes zoals Nevers of Bourges.

Meer informatie

9. Cam’eco aire naturelle Voisey

Groene minicamping met 10 kampeerplaatsen gelegen op een heuvel in het dorpje Voisey, een authentiek Frans dorpje in het noordoosten van Frankrijk. In de omgeving van Cam’eco aire naturelle Voisey kun je heerlijk wandelen en fietsen en leuke wijnboerderijen ontdekken.

Meer informatie

10. Camping des Drouilhèdes ★★★

Sfeervolle middelgrote familiecamping in de Gard aan de oevers van het riviertje de Cèze, gelegen in het natuurpark les Cévennes. Camping des Drouilhèdes heeft een privéstrand, speeltuintjes, bar, terras en restaurant. Geniet van een heerlijke vakantie in het zonnige zuiden van Frankrijk!

Meer informatie

11. Au Bois Joli ★★★★

Rustige, groene familiecamping in de Bourgogne met 87 kampeerplaatsen en diverse huuraccommodaties. Geniet van een ontbijtje op het terras op Au Bois Joli waarna je op de fiets stapt om de omgeving te verkennen en om van de prachtige natuur te genieten.

Meer informatie

12. Juliette

Juliette natuurcampings in Frankrijk. Huur een compleet ingerichte safari- of bungalowtent en geniet van een heerlijke vakantie met de kinderen in Frankrijk. De meeste campings zijn binnen één dag met de auto te bereiken!

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

Lees ook: