Camping Franse Pyreneeën

De Franse Pyreneeën is een adembenemend berggebied in het uiterste zuiden van Frankrijk. Het gebied bestaat uit majestueuze bergtoppen, uitgestrekte bossen en kristalheldere meren. Je kunt er heerlijk wandelen in de zomer en skiën in de winter. Bekijk hier 20 mooie campings in de Franse Pyreneeën.

Bekijk alle campings in de Franse Pyreneeën

1. Camping du Lac ★★★★

Sfeervolle en rustige camping aan een azuurblauw meer in het Nationaal Park Pyrénées. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim, waarvan sommige vrij uitzicht hebben op het water. Daarnaast is het mogelijk om een chalet te huren. Camping du Lac heeft een zwembad, speeltuin, voetbalveld en een restaurant waar je wat kunt eten.

Bekijk Camping du Lac

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & ACSI Eurocampings

2. Camping Au fil de l’Oo ★★★

Rustige, middelgrote camping gelegen aan een riviertje in het hart van de Pyreneeën, vlakbij de Spaanse grens. Voor wat ontspanning is er een jeu-de-boulesbaan, tafeltennistafel en een speeltuin voor de kinderen. Camping Au fil de l’Oo heeft staanplaatsen en stacaravans te huur.

Bekijk Camping Au fil de l’Oo

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

3. Camping l’Apamée ★★★

Vriendelijke driesterrencamping in het hart van de Ariège aan de oever van een riviertje. De ruime kampeerplaatsen zijn rustig en schaduwrijk. Ook zijn er verschillende accommodaties te huur, waaronder chalets, bungalowtenten, stacaravans en coco sweet tenten. Camping l’Apamée beschikt over zwembad, animatie en snackbar.

Bekijk Camping l’Apamée

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

4. Camping à la Ferme Carrique ★★

Kleine en rustige boerderijcamping gelegen aan een rivier in de heuvels van het Frans-Baskenland. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid over een terrein van 2 hectare. Voor wat vermaak heeft Camping À La Ferme Carrique een tafeltennistafel, volleybalveld en schommel. In de maanden juli en augustus kun je verse broodjes en gebak bestellen.

Bekijk Camping à la Ferme Carrique

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

5. Camping Les Bouillouses ★★

Rustige natuurcamping midden in een bos en direct aan het riviertje de Têt. Er zijn plaatsen mét en zonder elektriciteit te boeken. Camping Les Bouillouses heeft een gemeenschappelijke barbecue en picknicktafel waar je gebruik van kunt maken. Bij het kleine campingwinkeltje kun je terecht voor verse broodjes, ijsjes en lokale producten.

Bekijk Camping Les Bouillouses

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

6. Camping Le Haut Salat ★★★

Heerlijke camping aan een riviertje, gelegen in de Ariège. De kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Het is ook mogelijk om te verblijven in een stacaravan of ingerichte tent. Camping Le Haut Salat heeft een zwembad, voetbalveld, speeltuin en snackbar.

Bekijk Camping Le Haut Salat

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

7. Camping Baretous-Pyrénées ★★★★

Gezellige familiecamping in de buurt van het stadje Aramits. Beschikt over een mooi zwembad, jacuzzi en sauna. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen en een gezellige binnenruimte waar je kan zitten. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd in de zomer voor zowel kinderen als volwassenen. Camping Barétous Pyrénées heeft staanplaatsen, chalets, stacaravans en bungalowtenten te huur.

Bekijk Camping Baretous-Pyrénées

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

8. Camping Azun Nature ★★★

Natuurcamping in het hart van de Hautes-Pyrénées op 865 meter hoogte. Geniet van het prachtige uitzicht dat u heeft vanaf het kampeerterrein. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een verblijf boeken in een van de chalets of de gîtes op Camping Azun Nature. Er is een speeltuin , tafeltennistafel, jeu de boulesbanen, volleybalterrein, badminton en een voetbalveld.

Bekijk Camping Azun Nature

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings & MyCamping.com

9. Camping Le Petit Pyrénéen ★★★

Kleine camping gelegen aan de rivier L’Arize. Je kunt er kamperen of verblijven in een chalet, stacaravan of coco sweet tent. Camping Le Petit Pyrénéen heeft een zwembad, speeltuin met trampoline, jeu de boulesbaan en een restaurant waar je heerlijk kan eten.

Bekijk Camping Le Petit Pyrénéen

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings & MyCamping.com

10. Camping Les Trois Vallées ★★★★

Grootschalige familiecamping in het hart van de Pyreneeën en vlakbij de thermen. Het grote waterpark bestaat uit twee buitenzwembaden, een overdekt zwembad, waterglijbanen en een peuterbad. Daarnaast kun je op Camping Les Trois Vallées een sportveld, tennisbaan, speeltuin, kidsclub en restaurant vinden. Huur een kampeerplaats, stacaravan of coco sweet tent.

Bekijk Camping Les Trois Vallées

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

11. Camping Les 4 Saisons ★★★

Rustige, middelgrote camping gelegen aan een riviertje in een natuurpark. Je kunt er kampeerplaatsen, appartementen, chalets en stacaravans huren. Camping Les 4 Saisons heeft een heerlijk buitenzwembad, speeltuin, volleybalveld en jeu de boulesbaan. Bij de snackbar kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Bekijk Camping Les 4 Saisons

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

12. Camping Deth Potz ★★

Kleine camping in het hart van de Pyreneeën met een exceptioneel uitzicht. Naast traditioneel kamperen kun je ook overnachten in een van de comfortabele mobilhomes. Camping Deth Potz heeft een voetbalveld, volleybalveld, zwembad, speeltuin en kinderboerderij.

Bekijk Camping Deth Potz

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

13. Camping Du Lavedan ★★★★

Levendige gezinscamping in het hart van de 7 valleien. Camping Du Lavedan biedt 54 vlakke kampeerplaatsen en 20 huuraccommodaties, zoals stacaravans en chalets. Geniet van het zwembad met waterglijbaan, In de zomermaanden worden er verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Bekijk Camping Du Lavedan

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

14. Camping Pyrénévasion ★★★★

Natuurcamping zowel in de winter als in de zomer geopend. Camping Pyrenevasion heeft kampeerplaatsen voor traditioneel kamperen als mobilhomes, chalets, gîtes en appartement voor als u van iets meer luxe houdt. Er is een binnen- en buitenzwembad, tafeltennistafel en jeu-de-boulesbaan. Je kunt vers gemaakte pizza’s en andere snacks halen bij de snackbar.

Bekijk Camping Pyrénévasion

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

15. Flower Camping l’Arize ★★★★

Gezellige familiecamping gelegen aan de rivier l’Arize. De riviercamping heeft mooie camperplaatsen, chalets, huurtenten, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Camping L’Arize beschikt over een zwembad, animatie, campingwinkel en speeltuin. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant.

Bekijk Flower Camping l’Arize

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

16. Camping La Tour de France ★★★

Familiecamping in het hart van mooie wijngaarden aan de voet van de Pyreneeën. Naast kampeerplaatsen verhuurt Camping La Tour de France ook stacaravans en ingerichte tenten. Er is een zwembad, jeu de boulesbaan en speeltuin aanwezig. Bij de snackbar kunt u lekkere afhaalmaaltijden bestellen of een drankje doen aan de bar.

Bekijk Camping La Tour de France

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

17. Camping d’Arrouach ★★★★

Rustige en kleine camping aan de voet van de Pyreneeën. Camping d’Arrouach beschikt over een jeu de boulesbaan, tafeltennis en een speeltuin voor kinderen met een schommel, glijbaan en andere leuke speeltoestellen. Huur een kampeerplaats, stacaravan, coco sweet tent of een bijzondere dome.

Bekijk Camping d’Arrouach

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

18. Camping Le Pyrénéen ★★★

Fijne camping in een vallei aan de voet van de Franse Pyreneeën. Je kunt er kampeerplaatsen en stacaravans huren. Camping Le Pyrénéen heeft een zwembad, peuterbadje, snackbar, volleybalveldje en speeltuin.

Bekijk Camping Le Pyrénéen

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings & MyCamping.com

19. Camping Pradelongue ★★★★

Gezinscamping in een dal tussen de hoge bergen van de Pyreneeën. De ruime kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Het is ook mogelijk om een stacaravan of coco sweet tent te huren. Camping Pradelongue beschikt over een zwembad, voetbalveld, sportterrein, speeltuin en snackbar.

Bekijk Camping Pradelongue

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

20. Camping A l’Ombre des Tilleuls ★★★

Groene camping gelegen tussen de grotten van Bétharram en Lourdes. Naast kamperen kunt u ook overnachten in een mobihome, gîte of een ingerichte tent. Camping A l’Ombre des Tilleuls beschikt over een zwembad, sportterrein en restaurant.

Bekijk Camping A l’Ombre des Tilleuls

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Lees ook: